Destrukční deník #1

Včera jsem si koupila Destrukční deník. Patří zkrátka mezi trendy, kterým jsem nemohla odolat. Když jsem ho v Dobrovském viděla, už jsem ho tam nemohla nechat... Tak jsem se rozhodla občas na blog přidat pár fotek, jak jsem s deníkem pokročila. (Za inspiraci děkuji Bee Doo ;)

Nejprve bych ale měla vysvětlit, co to vlastně Destrukční deník je. Není to klasický deník, ale na každé stránce máte nějaký úkol. Ten musíte splnit a celkovým cílem je deník co nejvíce zničit. Jak píše autorka Keri Smith: Tvořit znamená ničit :)

A teď už ty slíbené fotky. Předsevzala jsem si, že každou stranu nějak vyzdobím, aby nebyla jen černobílá, i když to v návodu není... Vypracovala jsem více stránek, než můžete vidět na fotkách, ale ty ostatní se mi nepovedly tak hezky a nebo to byly rozmazané fotky. Tak se můžete kochat jen těmi nejlepšími ;)

   




Marky

Komentáře

  1. O Destrukčním deníku jsem jednu dobu taky uvažovala (chtěla jsem ho v angličtině - Wreck This Journal, nebo tak nějak), ale nakonec jsem to vzdala, protože zničené končí všechny mé deníky. :-D Jsem moc ráda, že budeš přidávat fotky svých výtvorů, zajímá mě totiž, co všechno ten deník obsahuje (a možná pak ještě změním názor a taky si ho pořídím).
    První stránky se ti moc povedly. Máš hezké pastelky. A taky mám mapu na psacím stole :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem původně taky chtěla deník v angličtině, ale když jsem ho včera viděla česky, spokojila jsem se s ním :) Pastelky jsem si ppořídila k němu a na stole mám mapu Evropy. Občas se mi hodí :)

      Vymazat
  2. Destrukční deník jsem taky dostala, moc se těším, až jej budu vyplňovat, musím se ale pořídit nějaké ty pomůcky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé, místo Destrukční deník by se to mělo jmenovat Kreativní deník. Ale Destrukční zní zajímavě, to zas jo...
    Docela mě překvapilo, jak inspirativní byly pro mnohé tyto destrukce a jak pěkná dílka díky tomu vznikala. Ono to je na fantazii každého a je fakt, že mnohé z těch nápadů by mě vážně nenapadly. Tak ať se daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A právě o tom to je! Každý člověk má svoje vlastní skvělé a originální nápady a Destrukční/Kreativní (jak říkáš ty a já souhlasím, protože tvořit znamená ničit) deník jen pomáhá ty nápady ztvárnit :) Díky, doufám, že dařit se bude i Tobě.

      Vymazat
  4. Tak na to se taky chystám, přišla jsem na něj se zpožděním, ale snad ho ještě v knihkupectví seženu a pak se na blogu taky pochlubím jaký jsem ničitel :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.