Jarně - prázdninový read-a-thon | Co budu číst?


Ahojky!
Jsem tu s dalším read-a-thonem, který trvá od neděle 21. do neděle 28. února. Ne, nemám těch read-a-thonů dost. Potřebuju motivaci, nechte toho! A taky bych ráda podpořila Magdalénu, která read-a-thon vytvořila. Doufám, že Tě moje účast nakopne k tomu podat ještě lepší výkony! A teď už tedy konečně tomu, co chci v následujících dnech číst...


Dočíst
To bude tentokrát tvrdý oříšek... Jako první mě čeká recenzní výtisk Vidořád od Samanthy Shannon (druhý díl v sérii Kostičas). Už tak mám s recenzí zpoždění, jenže tahle kniha se stejně jako první díl čte tak neskutečně pomalu, že to snad ani není možné.

Pokud to bude možné, také bych ráda zdolala sbírku básní Rybáři odlivu, kterou jsem začala také už poměrně dávno, ale v tak metaforických básních se pokračuje také pomalu. Chtělo by to tedy zabrat a udělat si na ně čas častěji a v menších dávkách, protože padesát stran básní v kuse zkrátka nepřečtete.

A jako poslední tu mám Terrienne od Jeane-Claude Mourlevata (či jak se to zase česky skloňuje). Tohle je kniha, která je skvělá sc-fi/fantasy, ale nemůžu si ji přečíst v jiném jazyce než francouzsky. A taky ji čtu pro svou práci do francouzštiny, takže bych vážně měla trochu postoupit!


257796252893997910271120

Další tituly, které možná přijdou na řadu
Pokud budu mít čas rozečíst něco dalšího, ráda bych se pustila do Páté vlny od Ricka Yanceyho, protože tady v Belgii už brzy vyjde film a já na něj nepůjdu do té doby, než tu knihu přečtu - je to jasné? To je pravidlo a já ho budu dodržovat, i kdybych měla poslední stránky dočítat v kině před začátkem filmu. A tečka.

Dále tady mám přehled obálek titulů, které mi sedí na poličce a čekají na přečtení. Ještě nemám ponětí, kterou knížku si vyberu, ale pro jistotu vám tady přidávám trochu víc... Třeba mě to bude víc motivovat, kdo ví?


1797263318240475259191072383099025819525


Co se tento týden chystáte číst vy?
Četli jste některou knihu z mého výběru? Jak se vám líbila?
Marky

Komentáře

  1. Tak to ti závidím. :) Ja už zajtra nastupujem do školy. :( Tak dúfam, že svoj plán splníš. Na Piatu vlnu sa tiež chystám, pretože som počula, že tá kniha má neskutočný ohlas. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nemám prázdniny, ale to nevadí ;) Právě, snad nemám příliš velká očekávání...

      Vymazat
  2. To je od tebe moc milé, že ses mě rozhodla podpořit :)
    Takže budu držet palce dvojnásobně. A máš pravdu, už teď mě to nakoplo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce! Můžu se do read-a-thonu taky tak trochu zapojit? :D Budu číst odbornou četbu na dějepisnou olympiádu, až se ze mě bude kouřit. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám jarňáky až za týden,takže ještě tento týden budu ve škole trpět,ale na prázdniny mám v plánu číst,číst,číst a psát články :)
    Přeji pěkné počtení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pátá vlna mě hodně láká, ale myslím, že se k ní jen tak nedostanu, ale tak nikdy není pozdě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já se taky zapojuji, i když jsem to nikde oficiálně neprohlásila a upřímně si ani nemyslím, že bych zvládla víc jak dvě knihy. Každopádně tobě držím palce.
    Vidořád bych si taky chtěla přečíst, problém je ten, že už si moc nepamatuju první díl. Potom bych se taky chtěla podívat na Pátou vlnu :)
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevadí, cení se snaha ;)
      Taky jsem si Kostičas nepamatovala, tak jsem poprosila ve skupině knižních blogerů, aby mi někdo, kdo ho nedávno četl, zopakoval obsah - a povedlo se!

      Vymazat
  7. Jarné prázdniny sú jedna z mála vecí, ktoré mi na strednej škole chýbajú. Takže ja sa bohužiaľ nezapojím. Moje čítanie na read-a-thony aj tak odsť pomalé. Ale veľa šťastia všetkým zúčastneným :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já prázdniny nemám, ale read-a-thon se tak jmenuje :D A na střední jsem taky, ale prázdniny máme stejně :P

      Vymazat
  8. Hodně času na čtení přeji a k Páté vlně se rozhodně dostaň, tu já zbožňuji :D Jinak ostatní tituly také nevypadají zle :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.