Úlovky z knihovny #9


Neuběhl ještě ani měsíc a já jsem tu s další várkou knížek, které se mi podařilo ulovit v knihovně. Opět vás nechám hádat, o jaké tituly jde a v celém článku si můžete zzkontrolovat své odpovědi.

  1. První knihu jste už určitě všichni četli - vyšla u nás totiž v roce 2013 a pár blogerů mělo dokonce možnost setkat se s její autorkou. Velkou roli v příběhu hraje hudba.
  2. Druhý titul napsal jeden z mých nejoblíbenějších autorů a už jsem ji četla. Na blogu na ni ale recenzi nenajdete, zato můj názor na jeho nejznámější (a trochu filozofickou) knihu ano.
  3. Jako třetí tu mám titul, o kterém skoro nic nevím a ani nechci. U nás vyšel v nakladatelství YOLI a má přenádhernou, do modra laděnou obálku.
  4. Čtvrtou knihu byste u mně možná nečekali, jde totiž o drama, odehrávající se na počátku v jediné místnosti. V roce 2015 podle ní byl natočen film s Brie Lasrson v hlavní roli.
  5. Poslední knihu, kterou jsem si odnesla, mi doporučila Zašitá v knihách. Vyšla pod záštitou nakladatelství Host a vypráví o zvláštním setkání automechanika a jedné z nejkrásnějších žen světa.

A teď už přichází odhalení... Tipovali jste správně? Napište mi do komentářů!

1.

2.

3.

4.

5.

Marky

Komentáře

  1. To je super! Uvnitř mé hlavy jsem ti tady nedávno doporučovala, tak jsem zvědavá, jak se bude líbit ;-). A Pokoj je taky super, hrozně zajímavé, stejně jako film :). Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vzpomínám si! Taky jsem zvědavá, snad nezklame ;)

      Vymazat
  2. Skvělý výběr knih, snad se ti nakonec všechny budou líbit :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky! :)
    Tahle píseň ti změní život mám už cca rok doma a pořád jsem se k ní nedostala :(
    Stejně tak i Pokoj a čtečce... kéž by bylo více času na čtení :/
    Uvnitř mé hlavy se mi moc líbilo, ale abych pravdu řekla, už si to skoro (vůbec) nepamatuji :D
    Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Mně doma leží spousta knih, ale proč nepřidat nějaké další? :D

      Vymazat
  4. Moc pěkné úlovky :) To byl zdařilý lov :) Ráda bych se pustila do Uvnitř mé hlavy :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.