Pět skvělých knih, které letos vyjdou

Opět se mi dostalo do rukou několik knih, které u nás letos vyjdou a rozhodně by vás neměly minout!  Proto jsem pro vás na toto téma připravila nejnovější díl podcastu Knihovory. Budu mluvit o Young Adult a poezii, ale dojde i na romantiku nebo sci-fi. A nesmírně vám závidím, že jste je ještě nečetli...

Kdybych z pěti zmíněných knih měla vybrat jednu, která doopravdy stojí za přečtení, bude to jednoznačně More Than We Can Tell od Brigid Kemmerer. Jedná se o příběh Reva, vedlejší postavy z Dopisů ztraceným, ale můžete ji číst i samostatně. Hraje tady velkou roli rodinné zázemí, stejně jako vztah mladé generace k moderním technologiím. No a samozřejmě jsem byla nadšená i ze stylu psaní, postav a překvapivě šokující zápletky. (Ano, vážně jsem napsala překvapivě šokující. Protože mě překvapilo, že mě šokovala.) A samozřejmě jsem brečela. Několikrát. Kniha u nás vyjde koncem léta, tak snad si ji všichni pořídíte a přečtete!


Podcast si můžete poslechnout na: Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor

Která kniha zmíněná v podcastu vás nejvíce zaujala?
A na vydání jaké knihy se v nejbližší době nejvíc těšíte vy?
Marky

Komentáře

  1. Tak poslechnuto dnes odpoledne. z těch pěti knih bych si vybral to volné pokračovaní Fopisy ztraceným...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.