Blogspirace #1

4lrka33e2uewjdq97kllxmyu9nm0jhbq

Blogspirace je meme vytvořené GrowingUp YA a saz101, cílem je vytvořit inspiraci pro ostatní blogery, čtenáře a spisovatele :) Pro svojí první Blogspiraci jsem si vybrala poličky na knížky, které mě různě po internetu zaujaly. Sama teď nějakou poličku nebo knihovnu hledám, tak uvidíme...





DIY



Jakou knihovnu nebo poličku byste si vybrali vy? Já určitě tu poslední, kdybych na ni měla místo... A nahoru doprostřed bych si pověsila houpací síť. Tak uvidíme, co si nakonec přinesu.
Marky

Komentáře

  1. Jé, všechny poličky se mi moc líbí a jestli si jednou budu zařizovat vlastní dům (předpokládám, že jednou i na to dojde), chtěla bych tam tu knihovnu se schody nebo ten "domeček" nebo jak to nazvat. :-)
    Budu moc ráda, když se do Hřejivé výzvy zapojíš a moc, moc, moc se mi líbí tvůj design! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš dobrý vkus na knihovny, to se musí nechat :) Jinak zatím mě nic nepřesvědčilo o tom, že bych se zapojovat neměla, takže se mnou asi můžeš počítat... Jestli ne, dám ti vědět. A k designu asi tolik: vybrala jsem si jeden ze základních námětů a přidala obrázek na pozadí - toť vše... S designy neumím. Mimochodem: chodím na německou školu a tohle je Schwabach - dřívější německé písmo, tak se to sem tak trochu hodí... :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.