Teaser Tuesday #2

Toto meme vyšlo z dílny  Should Be Reading, v česku ho zavedla Syki.

O co jde:
  • Popadni knihu, kterou momentálně čteš.
  • Otevři ji na náhodné stránce.
  • Napiš 2 teaserové věty odkudkoliv z oné stránky.
  • NEZAHRNUJ DO TOHO SPOILERY!!! (Ujisti se, že to, co píšeš, toho z knihy neukazuje příliš moc. Nechceš přece zničit překvapení ostatním!)
  • Sdílej taky název knihy a autora, aby si mohli ostatní TT účastníci tuhle knihu přidat do své „to-read“ záložky.
Název: Selekce
Název v originále: Selection
Autor: Kiera Cass
Překlad: Jana Doležalová
Nakladatelství: CooBoo
Žánr: román pro ženy
Série: Selekce #1
Počet stran: 288
Anotace: Pro třicet pět dívek je Selekce životní šancí. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Žít v paláci a soutěžit o srdce krásného prince Maxona.
Ale pro Americu Singerovou je Selekce noční můrou. Znamená to pro ni otočit se zády ke své tajné lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona. Nechce se jí odejít z domova a vstoupit do nelítostné soutěže o korunu.
Pak America potká prince Maxona. Postupně začne zpochybňovat všechny plány, které si předsevzala – a uvědomí si, že život, o kterém vždycky snila, si už nemůže v porovnání s budoucností představit.


Když jsem se k němu otočila, abych se zeptala, na co kouká, s překvapením mi došlo, že je dost blízko na to, aby mě políbil.

"Není to moje vina," povzdychla jsem si. "Nikdo nemůže za to, že se narodil dokonalý."

Komentáře

  1. Selekce je jeden z těch dívčích románů, které bych si jednou ráda přečetla. Ty dvě věty, co jsi vybrala, celá ta anotace a navíc ta krásná obálka (zatím jsem ještě nečetla, že by se ta obálka někomu nelíbila :-D) mě opravdu nalákaly :-) Budeš psát recenzi? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si Selekci přečti, je to skvělá oddychovka :) A kvůli obálce jsem si vlastně knížku koupila, nevěděla jsem o ní nic jiného, než že existuje :D Selekci jsem dočetla včera, takže recenze bude asi do konce týdne, teď zrovna píšu článek do Hřejivé výzvy :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.