Atraktivní filosofie | Sofiin svět - foto


Zdravím vás opět já. Pořád čtu Sofiin svět (zároveň se dvěma dalšími knihami, na které si šetřím lepší meme :), takže jsem se rozhodla místo Teaser Tuesday stvořit nějaké fotky s mojí úžasnou vanilkovou svíčkou (dárek k narozeninám, které jsem měla 3.11. a zapomněla jsem vám to sdělit...). Každopádně po první fotce se mi vybila baterka, takže jsem fotila bez blesku. Sice to bylo také kvůli efektu svíčky, jejíž světlo se stejně nakonec nevyvedlo. Měla bych přestat fotit mým šíleným digitálním "pidižvíkem" a přát si zrcadlovku? Upřímně se bojím, že ji nevyužiju a nenaučím se s ní zacházet... Takže budete muset přežít neumělecké fotky :)


Sofiin svět je filosofická kniha od Josteina Gaardera, na kterou brzo napíši recenzi.


Myslím, že na zeleném koberci se ta kniha vyjímá lépe :)

 Svíčka je z IKEy (Jak se vlastně skloňuje IKEA?)

Ještě na závěr kniha se svíčkou shora na mém stole :)

Kéž by člověk mohl přidávat do článků vůně... Tahle by vám určitě udělala radost :)

Líbily se vám fotky? Četli jste Sofiin svět? A co si o něm myslíte? Zapalujete si občas svíčky?
Marky

Komentáře

  1. Krásné fotky, já miluji svíčky! To je prostě úžasné! :) Jinak opožděně gratuluji k narozeninám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Svíčky z ikei jsou super. :) Sofiin svět jsem četla když jsem byla maldší a moc se mi to líbilo. :) Není to teda zrovna beletrie, kterou člověk hltá, ale jsou to opravdu krásně a poutavě popsané dějiny filosofie. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.