Měsíční chvástačka - leden 2015

Rlczixcamowf4cr2uxyb28q7adxjwx2s

Zdravím vás po návratu z lyžování!
Ten letošní rok nějak moc rychle utíká. Za leden jsem toho stihla (nejen) přečíst opravdu málo, protože byl nabitý akcemi a učením. Přesto jsem přečetla i rozečetla spoustu skvělých knih a nasbírala mnoho zážitků...
Pojďme se tedy podívat, jaký byl můj první letošní měsíc v knižním světě!

Jaké knihy jsem přečetla?
Letošní rok jsem začala e-knihou Rudá jako rubín od Kerstin Gier (recenzi najdete tady). Dále jsem přelouskala knížky Vražda není hra od Alana Bradleyho (moje recenze se nachází zde) a Milionové holky: Princezna paparazziů od Cathy Hopkins (má minirecenze k přečtení tady). Poté jsem se vrhla na svou první recenzní e-knihu Pekáč buchet od Kateřiny Petrusové (mou recenzi najdete tu). Nakonec jsem ještě zvládla anglickou knihu Girl Online od Zoe Sugg (recenze bude co nejdříve).

Jaké knihy jsem si půjčila v knihovně?
V lednu to byly Milionové holky: Princezna paparazziů od Cathy Hopkins a Vražda není hra od Alana Bradleyho. Bohužel jsem je už musela vrátit, takže fotku nemám...

A které knihy jsem si koupila?
Tento měsíc jsem si pořídila (stejně jako v prosinci) pouze dvě knihy, a to Dokonalý pár od Ally Condieové v Levných knihách (za 39 korun - no nekupte to!) a originál knihy Girl Online od Zoe Sugg v Neoluxoru.

Jednu knihu jsem dokonce dostala.
Saeculum od Ursuly Poznanski jsem vyhrála ve Winter Readingu s KK a jsem za to opravdu moc ráda...

V lednu jsem přečetla celkem 6 knih o počtu 1808 stran, na což jsem celkem hrdá. Samozřejmě nečtu pro rychlost, ale úspěch vždycky potěší.

Ještě bych chtěla připomenout, že můj pokrok můžete sledovat v mé Velké knižní výzvě na rok 2015, kam knihy zapisuji hned po dočtení, nebo prostřednictvím mého účtu na Goodreads.

Jak jste si v lednu vedli vy?
Marky

Komentáře

  1. Krásné přírůstky :) Neodolala jsem a Dokonalý pár jsem si také pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalý pár jsem si také chtěla pořídit, ale kamarádce se série nelíbila tak jsem do něj nešla. A moc se těším na recenzi na Girl Online! :3

    OdpovědětVymazat
  3. Ta Girl Online vypadá vážně moc hezky, bylo by docela fajn, kdyby ji Jota vydala v podobném provedení. I když ještě nevím, jestli se sama do té knihy pustím, to musím ještě promyslet.
    Já jsem nakonec zmákla celkem sedm knih, které dohromady daly 2010 stránek, takže jsem spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Girl Online byla vážně skvělá, ale česky bych si ji asi nepřečetla... Prostě v ní ta angličtina má své kouzlo a navíc jsem jí skvěle rozuměla, takže proč taky?
      Jinak tedy gratuluji k tolika stránkám :) I když je samozřejmě čtení hlavně pro radost, jsi vážně dobrá!

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.