(MEGA)Unboxing #5


Ahojky :)
Dneska jsem měla takovou radost jako už dlouho ne... Přišel mi totiž balíček od Jackelin Mandragor. Někdy v únoru jsme se spolu domluvily na swapu - výměně balíčků na určité téma. Co bylo naším tématem jste už určitě uhodli - samozřejmě knihy. Já i Jackelin jsme tedy včera odeslaly své dlouho připravované balíčky a čekaly na to, až přijde balíček nám... Zatím jsme nedostala zprávu, jestli dorazila moje zásilka, ale snad se k adresátce dostane co nejdřív... V tomhle článku vám ale ukážu, co bylo v balíčku, který jsem obdržela já.
Dopředu vás varuji, že tenhle článek pravděpodobně bude přetékat superlativy, smajíky a pozitivním nádechem, takže pokud chcete zůstat v depresi, není to pro vás to pravé ořechové...
Když mi přišel balíček, musela jsem se do něj hned pustit, takže se předem omlouvám za špatnou kvalitu fotek...

Pod svrchní vrstvou se konečně skrývala samotná krabice, pochopitelně vzorně zabalená.

Fotka s názvem "Ještě pořád nevím, co je uvnitř a přetékám zvědavostí."

Hurá, už to vím! Je tam spousta věcí :D Ale knihu nevidím, třeba se k ní dostanu později.
Teď jdu každopádně najít balíček s číslem jedna.

 
A tady ho máme, je to spousta záložek. Všechny jsou úžasné a mamka už mi dokonce jednu zabavila. Ale tu kočičí nedám! To je ta nejbožejší záložka na světě! Už ji mám založenou a nevzdám se jí :)

Tady ještě vzkaz, který k záložkám patřil, placka Zakázaná přitažlivost (skvělá trefa, mimochodem) a ještě jedna záložka, tentokrát s krásným motýlkem :)

A už tady máme balíček s číslem 2!

 
Skvělý sešítek se skvělým nápisem! Začala jsem si do něj psát svůj wishlist :)

 
A co se skrývalo v balíčku s číslem tři? Skvělý sypaný zelený čaj, už jsem ho ochutnala ;)

A když už je tu čaj...

 
... musí být i hrnek! Ten je mimochodem taky skvělý. Nevím, jestli jsem se tolikrát zmiňovala na blogu o tom, že miluju kočky, ale opravdu to tak je a já jsem moc ráda, že to Jackelin zjistila :)

I pátý balíček mi (doslova) přišel k chuti...

Byly to totiž vynikající sušenky. A nikdo mi netvrďte, že se nepovedly, protože to není pravda! Byly vynikající! Ano, správně - už nejsou :D 
A konečně balíček číslo 6 s podezřelým tvarem...

 
Skvělé, je to kniha My 2, kterou znám právě z recenze Jackelin :) Moc se na tu romanťárnu těším, už dlouho jsem žádnou pořádnou nečetla. Tak snad se mi bude líbit...

 
Bože můj, z této knihy jsem měla takovou radost! Bílého koně jsem si chtěla přečíst opravdu dlouho a konečně ho mám!Při nálezu téhle knihy jsem byla nadšená, jenž to jsem netušila, že budu nadšená ještě mnohem víc.


 
Teď už je vám asi jasné proč. Konečně si přečtu Monument 14! Euforie! Vždyť já jsem osobně viděla překladatelku a tu knihu jsem ani nečetla! Veselejší už snad být nemůžu! :D

 
Nakonec ovšem ještě přišel dopis, po kterém se mi rozlil na tváři úsměv :)

 
Skoro všechny balíčky byly doplněny o citáty (čímž jsi mi, Jackelin, připomněla, že bych si měla přečíst The Perks of Being a Wallflower :)).

 
Nakonec ještě jeřáb, který mi skončil na lustru vedle motýla a spirály... Kamarádka sehodně nasmála, když ho tam věšela. (No, uhodli jste, na té fotce nejsem já, máte smůlu :D)

 Nakonec ještě celý obsah (kromě jeřába, ten je na lustru) dohromady. Ještě jednou moc děkuji Jackelin za to, že do swapu šla a doufám, že se opět někdy domluvíme...

Četli jste některou z knih?
Marky
P.S. Ta euforie je asi trvalá, moji dobrou náladu už nezkazí ani nepříjemný kamarádčin otec nebo bahno nebo cokoliv jiného...

Komentáře

  1. Ooo, zaujal mě ten deníček na tajemství:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty věci s kočkama bych ti vzala hned.. :D A ten deník.. :3
    Monument 14 i Bílého koně mám doma, ale zatím jsem ani jedno nečetla.. :D
    Jinak celý balíček je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm ale nedám :D Tak si můžeme dát společné čtení v dvou :D Taky si myslím!

      Vymazat
  3. Páni, to je věcí. A takové nádherné! :) Monument 14 mám taky doma, ale ještě jsem se k němu nedostala. A Bílého koně bych si taky ráda přečetla, i když se valné většině moc nelíbil. Jsem zvědavá, co na něj řekneš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky zvědavá, snad se mi bude líbit...

      Vymazat
  4. Wow, to je vážně mega balíček :) Ty sušenky bych si hned dala :D Bílého koně mám doma, už se na něj těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda je... Vážně bych měla vymyslet společné čtení Bílého koně, když ho všichni máme doma! :D

      Vymazat
  5. Skvělí balíček :) Ta kočičí záložka je opravdu skvělá. Monument 14 bych si chtěla přečíst. .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To rozhodně je a hlavně je ručně vytvořená!

      Vymazat
  6. Jsem opravdu moc ráda, že máš s balíčku radost :) Jen tě trochu opravím u toho čaje - je to sypaný čaj nikoliv pečený ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jednou díky a omluvám se za ten překlep... Hned to opravím :)

      Vymazat
  7. Skvělý balíček.. SWAP s někým bych taky ráda někdy zkusila - i když spíš ten kosmetický.. každopádně, to bych si musela našetřit,no.. ale vypadá to fakt skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty našetříš pro někoho a on zase pro Tebe... Mně se ten nápad moc líbí, ale chce to toleranci a spolupráci na obou stranách ;)

      Vymazat
  8. Krásné věcičky. Swap znám jen s oblečením, ale tohle je super nápad!!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.