... a co bude dál?


Ahojky!
Ano, zmizela jsme bez ohlášení a důvodu, ale teď, když je ta velká událost konečně tady, vám už můžu všechno prozradit: jsem na ročním studijním pobytu v Belgii a zůstanu tady až do června příštího roku. Proto se nejspíš i sníží moje aktivita na tomto blogu... Proč říkám na tomto? Založila jsem si ještě jeden, který se soustředí na moje zážitky z výměnného pobytu, a který je psaný v angličtině. Byla bych moc ráda, kdybyste se koukli a začali mě sledovat - najdete ho tady. Budu vám moc vděčná, když mě podpoříte tady i tam, protože mám mnohem méně času na čtení a blogování, které se bez pravidelných čtenářů moc nevyplácí... A co bude dál? Kdo ví?

À bientôt :)
Marky

Komentáře

  1. Ahoj, preji hodne stesti. Ja jiz rok pracuji a ziji v nemecku.je to zkusenost k nezaplaceni a minimalne jeste rok tu i chci zustat. Novi pratele, jazyk popr zkusenosti v oboru kteremu se bude v zivote chtit venovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky - mně je teprv patnáct, tak snad to nějak zvládnu i tak :D

      Vymazat
  2. Jů, tak to gratuluji a doufám, že se ti bude pobyt líbit, blog určitě budu v rámci možností sledovat. :) Já bych ráda zkusila získat nějaké stipendium do USA/Velké Británie, ale moc si nevěřím. :) Budeš taky psát něco o tom, jak ses k pobytu dostala, jak probíhalo to řízení a tak? :) to by mě opravdu zajímalo! :)
    Hodně štěstí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já si taky vůbec nevěřím, ale přesně proto jsme jela. Zatím se mi šíleně stýská, ale co nadělám, že jo? O tom bych taky chtěla něco napsat... Snad později :) Ještě jednou děkuji :)

      Vymazat
  3. Marky, hodně štěstí a ať se ti tam líbí! Určitě budu sledovat tvůj druhý blog, protože mě moc zajímá, jaké to bude a jaké budeš mít zážitky. Určitě to budeš dobře zvládat a máš moji podporu (aspoň psychickou :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Užij si to...i když bych byla raději, kdybys sem přispívala aspon jednou měsíčně s recenzí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky a neboj, bude to víc než jednou měsíčně ;) :)

      Vymazat
  5. Závidím ti, tvoj ďalši blog si určite pozriem :)

    ➳Heroines Never Fade

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, ty špatné chvilky fakt nezáviď :D

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.