Úlovky z knihovny #7


Ahojky!
Musela jsem vrátit minulou várku knih, takže jsem z knihovny samozřejmě nemohla odejít s prázdnou. Tentokrát jsem se ovšem opět překonala a odnesla si domů rovnou pět knížek - ačkoli za běžných okolností se snažím o maximálně čtyři. Jste zvědaví, co a proč jsem v knihovně ulovila tentokrát?


Jako první jsem po marném procházení poliček našla Bez naděje od Colleen Hoover. Už dlouho se na tuhle knihu chystám a myslím, že podzim je pro ni to pravé období.

Vzápětí jsem narazila na Jen jeden den od Gayle Forman - tuhle knížku vyhlížím v knihovně už dlouho, takže jsem měla radost, že se mi konečně poštěstilo.

Jako další jsem ve fantasy sekci objevila Archiv d V. E. Schwab. Na knihy této autorky mě lákají především mí oblíbení američtí booktubeři, takže jsem nemohla odolat.

Pak jsem ale přešla k poličce doporučených titulů, a tam stály Dny krve a hvězdného třpytu od Laini Taylor - druhý díl série, kterou bych vážně ráda dočetla.

A jako poslaední na mě vykoukly Stránky světa  od Kaie Meyera, o kterého jsem už četla první díl Arkádie a moc se mi líbil. Taky jde o knihy a ještě ke všemu je to kniha měsíce knižního klubu Fresh Books, kam se doufám brzy zase podívám.

A nakonec všechny knížky pohromadě - asi mám na nějakou dobu co číst. Možná.
A co vy? Četli jste některou z těchto knížek? A kolik titulů si půjčujete v knihovně?
Marky

Komentáře

  1. Musím podotknout, že se ti podařilo ulovit opravdu skvělé kousky :-)
    Já tedy ani jednu z nich nečetla, avšak stránky světa do budoucna plánuji si přečíst ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jednu z knih jsem nečetla, ale Stránky světa mám doma, takže jednou... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné úlovky, na Stránky světa se taky chystám... časem :D

    OdpovědětVymazat
  4. Archiv jsem kdysi četla. I druhý díl, škoda, že třetí nevyšel :/
    Dny krve a hvězdného třpytu byly také super, ale první díl se mi zdál mnohem lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tak bych si aspoň první díl ráda přečetla, jsem na autorku zvědavá ;) Je pravda, že Dceru kost a dýmu jsem si zamilovala a doufám, že ani pokračování nezklame...

      Vymazat
  5. To jsi měla hodně šťastnou ruku a ulovila jsi samé úžasné kousky :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.