Destrukční deník #18


Ahojky!
Opět jsem tu s další dávkou fotek ze svého anglického Destrukčního deníku! Pokud se vám tentokrát bude zdát, že maj fotky růnou expozii, fotila jsem je půl hodiny po sobě, ale mezitím se tak setmělo, že jsem musela rozsvítit... ta tma. Každopádně doufám, že se vám moje výtvory budou líbit a jdeme na to.

Tentokrát jsem na skvrnovníček zase použila laky na nehty, ale ne všechny a pokusila jsem se z nich pro originalitu vytvořit srdíčka.

Nevím, jak jsem dostala tenhle nápad, ale pokud hledáte skvělé blogy, najdete tu spoustu tipů (jen tak pro pořádek nejsou všechny a nejsou v žádném pořadí, takže se neuražte, pokud tam nejste).

První makro tohoto článku, hurá!

Bubnovat v rytmu různých písniček mě bavilo mnohem víc, než na kolik se mi líbí výsledek - udělala jsem si z téhle dvoustrany zážitkový úkol.

Jedna z vůbec prvních dvoustran deníku, pojatá trochu v depresivním duchu.

A ještě makro na čísla, která už bych teda nechtěla ani vidět po dnešní katastrofické písemce z matiky...

Pravou stránku už jsem vám nejspíš ukazovala, ale levá je určitě nová. Znáte tu písničku?

Tenhle úkol jsem si taky užila víc, než jsem čekala...

A další detail - vypadá docela zajímavě, když nevíte, o co jde...

Nemohla jsem si samozřejmě odpustit tématickou Potterovskou stránku, když mám na okrajích deníku napsáno Výsledek obrázku pro deathly hallows symbol clipartlways. I když s kouzly jsem musela trochu pátrat, ne všechna jsem se pamatovala.

S kreslením magie i se samotnou fotkou jsem si tentokrát vážně dala práci.


 Jak jste se tenhle týden měli a jak jste na tom s matematikou?
Marky

Komentáře

  1. Krásne výtvory. A veľmi ma potešil môj blog v tvojom denníčku <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ta stránka s W... ♥ DĚKUJU! ♥ :3 Jinak Ed Sheeran?! CHVÁLÍM! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není zač, můžeš si za to sám ;)
      Ed Sheeran je nejlepší :3

      Vymazat
  3. Když na to tak koukám, říkám si, že bych tomu svému přece jenom mohla dát druhou šanci. :D Jsem si to po vydání s nadšením koupila a pak jsem zjistila, že jsem velký neuměl. :D Možná si ho tentokrát vezmu s sebou na kolej a kdo ví, třeba to konečně zkusím. :D
    Nicméně k tvým výtvorům - nádhera! Myslím, že jsi si se zadáními poradila suprově! :) Potterovská dvojstránka je samozřejmě můj favorit. :D
    Jo a to s tím světlem se mi stává taky a většinou se začne jako naschvál stmívat zrovna v době, kdy se do toho focení knih pustím. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus, budu ti fandit ;) Jinak díky za pochvalu... A život j těžký, když se během čtvrt hodiny úplně setmí a to mám ještě štěstí, když se ze školy vrátím ještě za světla. Stává se to tak jednou za měsíc, když nám odpadne odpoledka. Možná.

      Vymazat
  4. Nemám slov, tentokrát se ti stránky vážně povedly :)
    Ale tolik laků bych ani neměla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D
      Já jich mám spoustu z dob, kdy jsem si nehty lakovala neustále a dělala jsem si na ně různé obrázky a tak... Teď už to sice nedělám, ale lakuju si je pořád ;)

      Vymazat
  5. Tyjo.. Vypadá to fakt nádherně! Máš super nápady. :D Já svůj Wreck vytáhnu vždycky jednou za sto let, když na mě náhodou slétne múza. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já se inspiruju svými kolekcemi na Pinterestu nebo Weheartit a většinou fandomů - ne všechno je z mé hlavy ;)

      Vymazat
  6. Páni, to je nádherné! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi, jak je tvůj destrukční deník pořád plný barev a radosti! :) Ten můj po pár měsících vypadal jako několikrát přejetý, pozvracený a rozmočený sešit. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, snažím se :D Asi máme každá trochu jiný přístup ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.