Respawn-a-thon | Shrnutí přečtených knih


Minulý víkend jsem se rozhodla zúčastnit Respawn-a-thonu, což je čtecí maraton s tématikou videoher. Moje plány byly, jak už je zvykem, velmi ambiciózní. Pojďme se tedy podívat, jak jsem si vedla!

Jako první jsem hned v pátek dokončila knihu Hrady z písku od Kayly Olson, na kterou už najdete na blogu recenzi. Příběh se mi celkem líbil, ale přesto mě nějak neohromil. To se ovšem nedá říct o druhém dočteném titulu - A Thousand Pieces of You (česky Tisíc kousků tebe) od Claudie Gray. Kniha se jistojistě zařadila mezi mé oblíbené a vážně jsem si ji zamilovala. Pokud vás zajímá můj detailnější názor na ni, můžete se ve čtvrtek přidat na streamu na mém Instagramu, kde si právě o tomto příběhu budeme povídat.

Nezahálela jsem ale ani s poslechem, podařilo se mi dokončit Dunu od Franka Herberta. Jde o legendární sci.fi dílo, které sice bylo vážně propracované, ale přece jen mi v něm chybělo něco zvláštního či osobitého, co by mě přimělo k plnému hodnocení. Nakonec jsem ještě rozečetla Na lovu od Meagan Spooner (120 ze 368 stran) a také povinnou četbu - Fausta od Johana Wolfganga Goetheho (87 ze 250 stran).

A jak se mi dařilo splnit výzvy? Přesně na padesát procent, ale ani mi to moc nevadí. Přečetla jsem totiž celkem 695 stran a poslechla zhruba pět hodin audioknihy, takže jsem více než spokojená. Kromě toho jsem zvládla i jeden a půl recenzních výtisků, které musím již brzy zrecenzovat a za to jsem hodně ráda.
  • Deformovaná zóna - kniha, která vás vezme do jiného světa: A Thousand Pieces Of You od Claudie Gray
  • Přidání síly - kniha s hlavní postavou, která má atypické schopnosti/dovednosti: Duna od Franka Herberta (poslouchám audioknihu)
  • X Pro pokračování zmáčkněte start - přečtěte pokračování série: -
  • X Bonusové kolo - přečtěte libovolnou knihu/komiks s tématikou videoher: -
Jaké knihy jste poslední dobou četli vy?
Marky

Komentáře

  1. Já jsem si také chtěla trošku osvěžit klasiku a čtu momentálně Pýchu a předsudek a Stébla trávy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pýchu a předsudek jsem četla už víckrát, ale Stébla trávy zatím ne...

      Vymazat
  2. A Thousand Pieces Of You mě hrozně moc láká. :)
    Jinak pěkný výsledek! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď o jarních prázdninách dočetla pár rozečtených kousků, to je asi všechno. :)

    Gratuluji!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.