Květiny v zimě... | Hledání Aljašky - foto + kecací článek


Hojlikoma!
Pro dnešek jsem si připravila pár fotek knihy, kterou jsem sice dostala k Vánocům, ale ještě jsem ji nezačala číst. Je to Hledání Aljašky od Johna Greena. Na knihu se opravdu moc těším, a proto jsem ji aspoň nafotila, než zveřejním recenzi. 

Nejdříve bych asi měla vysvětlit, proč jsem v lednu přidávala do fotek květiny... Jednoduše proto, že mamka k narozeninám dostala obrovskou kytku a odřezávala stonky. Ty, které byly na vázu moc krátké, chtěla vyhodit, ale já jsem si je vzala k sobě do pokoje do skleničky, tak mi zdobí můj pracovní stůl. Omlouvám se předem, jestli někomu zkazím zimní náladu, ale já už bych byla ráda, kdyby bylo jaro...


Když už jsme u té zimy, příští týden odjíždím lyžovat. Přednastavím pár článků (nejspíš i nějakou tu recenzi), ale hvězdnou aktivitu ode mě nečekejte. Snad se na blogu i přesto stavíte a bude se vám tu líbit...

A teď už konečně zbytek fotografií!

Bez té "nálepky" světový bestseller vypadá kniha o moc lépe, nemyslíte?

Naopak bílá květina se na obálce vyjímá lépe než žlutá.

Tato fotka patří mezi mé nejoblíbenější vůbec :)

A nakonec malý detail i s oranžovou gerberou.

 Mějte se sluníčkově a zase se někdy zastavte,
Marky

Komentáře

  1. Pěkné fotky :) Snad se Ti kniha bude líbit. Já ji nemám ráda :D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné fotky :) A teď jsem si všimla, že mám úplně stejný koberec :D Už jsem na něm taky zkoušela fotit knížky, ale moc to nešlo :) Ale vidím, že ti kytičky se na něm dobře výjímají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Jé, vážně? Není nad IKEU, že? :D Původně jsem chtěla fotit na světle žlutém stole, ale tohle podle mě vypadá o dost lépe. Dej koberci ještě jednu šanci, mně slouží opravdu dobře :)

      Vymazat
  3. Moc hezký nápad přivolávání jara :) A hezké fotky :) Mně se knížka taky nelíbila, ale ty to můžeš mít naprosto jinak :) Doufám, že budeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, snad se mi kniha bude líbit více než tobě... Je zajímavé, že většině lidí se kniha moc nelíbila. Doufám, že nepřijdu na to, proč :D

      Vymazat
  4. Já jsem ji dostala také k vánocům a ještě jsem se k ní nedostala. Bez té nálepky vypadá fakt lépe. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné fotky, kniha schytává hodně kritiky, ale mně se moc líbila, doufám, že se tobě taky bude alespoň trochu líbit.

    OdpovědětVymazat
  6. Nominovala jsem tě na jeden TAG (the ultimate book tag). Pokud chceš, budu ráda, když ho vyplníš.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.