Měsíční chvástačka - prosinec 2014

Strquizi68fy6bjr3j4ykjzx4p8oca71
Zdravím vás, knihomolové, poprvé v roce 2015!
Podle následující měsíční chvástačky se vám možná bude zdát, že je těch knih nějak málo (na to, že jsem měla polovinu měsíce prázdniny), ale já jsem poměrně spokojená, jelikož teď mám několik knih rozečtených. Ale teď už se pojďme podívat, jaký ten prosinec vlastně byl...


Jaké knihy jsem přečetla?
V prosinci se můžu hrdě hlásit k pěti knihám a třem rozečteným. Nejprve jsem dočetla Polibek pro Annu od Stephanie Perkins (recenzi najdete tady) a během toho samého dne i Papírová města od Johna Greena (recenze zde). Poté jsem se vrhla na Město z popela od Cassandy Clare (recenze tu). Ke konci roku jsem ještě stihla Esej o tragédii od Elizabeth LaBan (můj názor si můžete přečíst tady) a Spáleniště: Zkouška od Jamese Dashnera (recenzi chystám).

A které knihy jsem si koupila?
V prosinci to naštěstí byly pouze dvě, a to Spáleniště: Zkouška od Jamese Dashnera a Destrukční deník od Keri Smith (Ještě jsem se nerozhodla, jestli na něj budu psát opravdovou recenzi... Uvidíme :)

Nakonec ještě knihy, které jsem dostala k Vánocům:
Jsou to pouze dvě - Hledání Aljašky od Johna Greena a e-kniha Rudá jako rubín od Kerstin Gier. U nás doma se knihy moc neshromažďují, spíš si je půjčujeme z knihovny, takže jsem dostala dvě, ale jsem naprosto spokojená :)

V prosinci jsem přečetla celkem pět knih o 1696 stranách, což osobně považuji za dobrý výkon.

Jak jste si minulý měsíc vedli vy?
Marky

Komentáře

  1. Krásné přírůstky :) Hlavně Spáleniště a Hledání Aljašky :) A těším se, že se tu třeba objeví nějaké fotky z Destrukčního deníku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaké fotky z Destrukčního deníku jsem už zveřejnila ve svém posledním loňském článku, ale do budoucna jich určitě bude více :)

      Vymazat
  2. Krásné knížky. :) Esej o tragédii si chci hrozně přečíst, ale ještě jsem ji neviděla v našem knihkupectví. :(

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné knihy :) Esej je krásná kniha, kterou jsem měla přečtenou během pár dní :) A Spáleniště právě teď čtu a zatím to vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě na Spáleniště píšu recenzi a musím se přiznat, že jsem zatím nebyla schopná najít jediný zápor :)

      Vymazat
  4. Skvělé knihy :) Polibek pro Annu jsem četla už 3x a pořád se mi strašně líbí. Hledání Aljašky a Papírová města jsem dostala k vánocům a jsem zvědavá jestli budou tak skvělé jako Hvězdy nám nepřály. Esej o tragédii mám vyhlédnutou, ale ještě jsem si ji nekoupila snad v brzké době. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.