Týdenní read-a-thon | Závěrečné shrnutí.


Zdravím všechny pravidelné čtenáře, zbloudilé i všechny ostatní!
Včera skončil Týdenní read-a-thon a v tomto článku bych ho ráda shrnula a zhodnotila výsledky...


Týdenní read-a-thon jsem pořádala spolu se Zašitou v knihách a byla to vůbec první akce, kterou jsem se na tomto blogu odvážila pořádat. Doufám, že jich v budoucnu bude víc a že se také najde více blogerů, kteří se zapojí :)

Do read-a-thonu se zapojilo celkem 9 lidí (včetně mě a Zavk), což považuji za osobní úspěch... Zatím jsem našla pouze dvě shrnutí read-a-thonu, a to u Zavk a na blogu Knižní Svět.

Já jsem si nastavila poměrně vysoké cíle, ale byla jsem překvapená, že se mi většina podařila splnit. Můj průběžný postup si můžete přečíst zde.

A co se mi tedy podařilo a nepodařilo?
  • Úspěšně jsem dočetla dvě ze tří rozečtených knih, a to recenzní výtisk Arkádie - Procitnutí a recenzní e-knihu Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel. Zkoušela jsem se pustit i do Dnu mravenců, ale vůbec jsem se do nich nemohla začíst, takže jsem se rozhodla, že je dočítat vůbec nebudu.
  • Už v pondělí jsem začala číst knihu Reset, kterou jsem v pátek dočetla. Moc se mi líbila a brzy očekávejte recenzi.
  • V pátek jsem také rozečetla a dočetla knihu Pan Davis - kapitola mého života, kterou napsala moje kamarádka Míša. Musím říct, že mě kniha (nebo spíš knížka) opravdu nadchla a jsem ráda, že jsem si ji mohla přečíst. I na tuto knihu chystám kratší recenzi.
  • Bohužel se mi nepodařilo rozečíst knihy Nadpozemská, Loď mezi hvězdami, ani Zelená jako smaragd, ale už při stanovování svých cílů mi bylo jasné, že nemám šanci je všechny splnit...
  • Ve čtvrtek jsem přečetla 8 stran z knihy Walkabout - povinné četby do angličtiny, která mě bohužel vůbec nebaví. Do čtvrtka bych j měla přečíst celou, ale vůbec se mi do ní nechce, tak uvidíme, jak dopadnu.
  • Také se mi povedlo během read-a-thonu publikovat 7 článků, z toho 2 recenze. I to se mi zdá hodně, takže jsem nadmíru spokojená. A též jsem hnula s Hřejivou výzvou, se kterou jsem teď měla nějakou dobu problém (říkejte tomu třeba psací blok, i když já bych to tak nenazvala)...
  • Kromě čtení jsem si ovšem stihla užít prázdniny, chodila ven, ke kamarádkám a navštívila babičku. Takže i můj život mimo knižní stránky za něco stál a ten týden volna jsem si moc užila :)
  • Celkem jsem přečtla a dočetla 4 knihy a zdolala 814 stran.

Jak jste se tento týden měli vy a co jste přečetli?
Marky

Komentáře

  1. Jsi dobrá :) Já bych toho za týden tolik nestihla :)

    OdpovědětVymazat
  2. To si vážně můžeš gratulovat, si dobrá! Jakmile u nás nastanou jarní prázdniny, tak bych také chtěla přečíst co nejvíce knih :) Tak snad ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Není ale až tak důležité, kolik knih přečteš, ale spíš, jestli budeš sama se sebou spokojená :)

      Vymazat
  3. 4 knihy a 814 stran? Tak to jsi vážně dobrá! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super úspěchy :)
    Gratuluji i k první zvládnuté větší akci na blogu :)
    Já bohužel přicházím se s pokorou přiznat, že jsem read-a-thon vůbec nezvládla. Vlastně jsem tento týden paradoxně četla asi nejméně za posledního půl roku....důvodem bylo pracovní (nemocná kolegyně a já musela zaskakovat a většinou se služba protáhla až do noci) a školní vytížení, maturiťák mojí ségry, ze kterého jsem taky nepřišla v zrovna rozumnou hodinu a tak podobně. Už se mi vážně dlouho nestalo, že bych nějakou knížku četla déle, než týden, ale bohužel, zrovna ten Černý Petr padl na týden read-a-thonu. Hrozně mě to mrzí, ale ode mě se tedy žádného reportu asi nedočkáte, protože to prostě nedopadlo :( Příště už snad budu mít větší úspěch a moc se těším, co dalšího si pro nás připravíš :) Pokusím se to příště nepohnojit tak, jako teď :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)
      To vůbec nevadí, jsem ráda už jenom za ty komentáře a podporu, report oželím :) Jsem opravdu ráda, že ses zapsala a postrčila mě dopředu :) Vždyť nečteme z donucení, ale protože nás to baví, ne? Vůbec se takhle nekritizuj, žilas a ten týden sis užila,nebo? Tak to stačí :) Za to jsem ráda. A aspoň mám důvod pořádat něco dalšího ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.