Destrukční deník #6


Ciao!
Pro dnešek přináším několik dalších fotografií mého Destrukčního deníku. O prázdninách jsem konečně vytáhla vodovky a pustila se naplno i do úkolů, které trvá dlouho splnit (nebo se po nich musí dlouho uklízet). Kromě úkolů, které vám ukážu v tomto článku, mám tedy splněno i spoustu dalších, které jen čekají na vyfocení...

Původně jsem opravdu házela na terč, ale pak už jenom na stránku...

Jak vidíte na této fotce, neobkreslila jsem pouze svou ruku, ale také ruku (nebo spíš ručičku) své malé sestřenice, která "v tom sešitu chtěla taky něco udělat".

Na každou ruku jsem napsala citát (i když nejsou moc vidět, oba jsou o rukách).

Na této dvoustraně jsem se obzvlášť vyřádila...

Na levou stranu jsem vodovkami a fixami napsala jeden ze svých oblíbených citátů, které se netýkají knih, a na pravou stranu jsem nakreslila lepidlem srdce a vysypala na něj třpytky. K zadání jsem ještě nakreslila dvě srdce červeným třpytivým lepidlem...

V tomto článku se zjevně sešly stránky, na kterých jsem se skutečně vyřádila nejvíc. Ve svém skvrnovníčku jsem zdokumentovala celou svou ( a částečně i mamčinu) sbírku laků na nehty, která je docela početná.

Mimochodem můj nejoblíbenější lak je ten světle modrý pískový z KIKO, který jsem si pořídila v Německu. (A není pravda, že knihomolové se o sebe nestarají!)

Tyto dvě strany jsem spojila sešívačkou, a pak jsem na ně použila vtip, který často umísťuji na přáníčka.

Rychle otoč! => Pozdě! 

Vlastníte Destrukční deník?
Máte vyplněné některé z těchto úkolů?
Jak moc se liší váš deník od mého?
Marky

Komentáře

  1. Bože :O Nad tvým deníkem se budu rozplývat ještě dlouho! Nádhera :3

    OdpovědětVymazat
  2. Já chi taky destrukční deníček! :D Opravdu krása!

    OdpovědětVymazat
  3. Super :) líbí se mi ty citáty o rukách :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi šikula! Takhle krásný destrukční deník bych neměla, ani kdybych se postavila třeba na hlavu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásný Destrukční deník, nemůžu se na něj vynadívat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, krásné stránky, obzvlášť ta s těmi citáty v rukách je suprový nápad! :) A to "turn quickly" je také skvělé, vůbec to neznám :D My vždycky jako malí psali "otevři za sto let - řekla jsem za sto!", ale je to už pěkných pár let, kdy jsem něco podobného viděla naposled... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Opravdu? Tvoje verze je možná ještě lepší :D Já si to prostě nemohla odpustit... Snad jsem v Tobě vyvolala nějaké milé vzpomínky :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.