Destrukční deník #7


Krásný pátek všem :)
Po docela dlouhé době vám přináším další fotky ze svého Destrukčního deníku. Mám hotových mnoho stránek, které jsem vám ještě neukázala (a taky spoustu rozdělaných), ale vždycky je zapomenu vyfotit. Konečně jsem si vzpomněla, tak se můžete pokochat ;)


Jako první mám pro vás zkoušecí stránku - vyplnila jsem ji, když jsem vyhazovala nepíšící fixy a propisky, abych měla dost místa na nové.

Na této dvojstraně jsem si dala záležet víc při vybarvování než při plnění samotného úkolu. Doufám, že je na fotce vidět, jak jsem vybarvila písmena na pravé stránce...


 Tenhle úkol jsem reálně splnila jinak než (má to být Hermiona, ale nevypadá tak), protože bohužel na svůj dopis z Bradavic stále čekám. Zvedla jsem tedy deník nohama.

A tady ještě celkový pohled na dvojstránku :)

Tenhle úkol jsem splnila už někdy v lednu na lyžařském kurzu (protože ta chodba k našemu pokoji byla děsně dlouhá), ale nemám pocit, že by to deník nějak zničilo - jen se ohnul roh té stránky a vyděsila se spolužačka.

 Tahle stránka je jedna z mých nejoblíbenějších. Původně jsem se chtěla trochu inspirovat Hunger Games a napsat tam nějaký citát o Katniss, ale pak jsem si to rozmyslela a s výsledkem jsem hodně spokojená...

A na závěr jedna z mých nejoblíbenějších stránek. Zvlášť plynutí času na pravé stránce se mi zdá hodně výstižné...

Levou stránku jsem věnovala mojí závislosti na knihách - opět.

 A na úplný konec detailní fotka mého oblíbeného a bohužel (nebo bohudík? - co kdyby to bylo naopak?) tak pravdivého citátu...

Vlastníte Destrukční deník?
Máte vyplněné některé z těchto úkolů?
Jak moc se liší váš deník od mého?
Marky
P.S. Viděli jste dnešní zatmění Slunce? Já ano, přes disketu :D

Komentáře

  1. Boží, boží, boží, boží!!!! Nádhera, fakt! :)
    Hodně se mi líbí nápad s kouzlením a Hermionou :) Krásné jsou ty ubývající baterky, zajímavá stránka s novinami a perfektní ta s těmi barevnými písmenky :) Povedlo se ti to :) Takový krásný deník ti vážně závidím! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bože to je taková nádhera :33 Ten nápad s tím plynutím času a baterkami jsem měla podobný :D takže to musím nějak změnit :D
    Jinak ten citát se nejspíš také objeví v mém deníku (když už ho mám v logu), dnes jsem chtěla také zveřejnit deník.. No nevím nevím :D
    Zatmění slunce jsem neviděla, všichni ve škole šíleli a tak jsem šla proti davu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusíš ho změnit, je to Tvůj deník ;) Ale na tom nezáleží, kdy deník zveřejníš ani jestli máme stejné nápady - hlavně ať Tě to baví ;)
      A to je škoda, bylo krásné :)

      Vymazat
  3. Ta stránka časem je super, také se ráda nechám touto činností odreagovat, Destrukční deník je vážně, vážně super "kniha."
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je boží! Všechno se ti moc povedlo, ale ta stránka s novinami je opravdu krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmm, musím říct, že mě se ten nápad ničení nelíbí. Ale to zdobení a zapisování myšlenek, citátů apod. je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu Tě, každý k tomu přistupuje jinak... A díky :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.