So many books, so little time aneb moje TBR polička na příliš dlouhé velikonoční prázdniny...

Phc6vlrcwfyzsrf814qfmejxns6qrsfw

Jak už nejspíš všichni víte, včera mi začaly dva týdny velikonočních prázdnin. Vím, že vás s a tím nejspíš už moc štvu, ale potřebuji si zkrátka sama pro sebe stanovit nějaká předsevzetí, abych opravdu přečetla všechny knihy, které chci a které bych měla. Proto jsem si sestavila seznam knížek, které chci za ty dva týdny přečíst. 

Je to opět trochu víc, než jsem schopná reálně zvládnout, ale pro mě je lepší mít širší výběr toho, co můžu číst, než se řídit přesně naplánovaným rozvrhem. A když si sem ten seznam napíšu, budu mít aspoň vás, abyste mě "popohnali" k lepšímu výkonu. Moje TBR polička se totiž poslední dobou nějak moc rozšířila a deadliny začínají ťukat na dveře...

Kromě čtení pro radost bych se chtěla zúčastnit i CooBoo maratonu, který pořádají holky z blogu MaKa. Proto se nedivte, že se v mém TBR seznamu objeví spousta knih z nakladatelství CooBoo. Nejspíš zase napíšu článek, který buu postupně aktualizovat a na konci nějaké to shrnutí...

A teď už hurá k seznamu!
(knihy od CooBoo)
  • Splynutí (J.Baggott) - Recenzní e-kniha od Knihy.idnes, který musím přečíst do 9.4.
  • Čísla: Na útěku (R. Ward) - Recenzní e-kniha od Knihcentra, také do 9.4.
  • Lola a kluk od vedle (S. Perkins) - Už mi dlouho ležím na poličce a těší se na mě...
  • Škola dobra a zla (S. Chinani) - Za chvíli ji musím vrátit do knihovny a hrozně moc se na ni těším!
  • Loď mezi hvězdami (B. Revis) - Tuhle knihu mám rozečtenou už celkem dlouho a ráda bych se pohnula z místa.
  • Nadpozemská (C. Hand) - Další úlovek z knihovny, který musím brzy vrátit...
  • Dcera kostí a dýmu (L. Taylor) - Včerejší návštěva Neoluxoru se vyplatila.
  • Kniha všeobecné nevědomosti (J. Lloyd a J. Mitchinson) - To je takové občasné čtení, které už louskám docela dlouho.
  • Můj život u sousedů (H. Fitzpatrick) - E-kniha, kterou jsem si pořídila už hodně dávno...
  • Zloděj blesku (R. Riodan) - Mám e-knihy celé této série a už bych se do ní pomalu měla pustit...
Celkem bych chtěla přečíst 10 knih (z toho 5 od CooBoo), ze kterých mám 4 rozečtené, takže bych je možná moha zvládnout i všechny... (spíš ne)
Co se o Velikonocích chystáte číst vy? :)
Marky

Komentáře

  1. Slušný seznam, ale věřím, že ho určitě zvládneš! :) Já bych přes prázdniny chtěla dočíst Rezistenci a Mezi láskou a smrtí, tak snad si přes všechno to no učení na přijímačky najdu čas. :)

    http://we-need-books.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš? Já si tedy moc jistá nejsem, ale jsem ráda, že mi tak věříš :D Rezistenci určitě dočti, mám jí hrozně moc ráda! A držím palce u přijímaček :)

      Vymazat
  2. Jelikož budu mít velikonoční prázdniny jen dva dny, a už na ně mám program se svými blízkými tak se čtení asi konat nebude.. Každopádně tobě držím palce! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dva týdny? Já budu doma pět dní i s víkendem :-( Jinak se taky účastním CooBoo maratonu a chtěla bych toho stihnou přečíst, co nejvíce :-D Tak, ať se daří! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Nadpozemská je fajn kniha ,s čim som mala problém bol Percy Jacskon- Zlodej blesku. Prvých sto strán som sa nudila a bojovala som so sklamaním ale potom sa to už rozbehlo a prečítala som to veľmi rýchlo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také bych chtěla tak dlouhé prázdniny, abych splnila své resty, ale bohužel, těch pár dnů mi bude muset stačit .... Loď mezi hvězdami jsem četla, ale po pár kapitolách, jsem usoudila, že to není můj šálek kávy a víckrát jsem se k ní nevrátila. A Nadpozemskou jsem také četla.
    Přeji hodně štěstí, určitě to všechno zvládneš přečíst a budeš spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky doufám, že toho stihneš co nejvíc :)

      Vymazat
  6. Dost slušný seznam, ale když máš tak dlouhé prázdniny (což mě mimochodem pořád vytáčí, já mám prázdniny dva dny :D), tak toho určitě stihneš hodně. V budoucnu se taky chystám na Loď mezi hvězdami a sérii Percyho Jacksona už plánuju nechutně dlouho, takže do té bych se v co nejbližší době ráda pustila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad toho stihnu dost :D A Percyho Jacksona už mám něco přes rok, tak nevím :D

      Vymazat
  7. Teda, jestli tohle všechno zvládneš za tu malou chvíli přečíst, půjdu se hanbou zahrabat, že stíhám max dvě knihy týdne :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezahrabávej se, já to stejně nestihnu... I když, mohla bych, když mám tolik času, ne? :D

      Vymazat
  8. Já budu jen pět dní doma spolu s víkendem :) Ale stejně doufám, že přečtu hodně knih. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě už se žádné prázdniny netýkají, takže žádné plány nemám, ale ty tvoje jsou pekelně ambiciózní, tak budu držet palce :) Já takhle dopředu plánovat čtení neumím, takže i kdybych měla prázdniny, tak ti nepovím co mám v plánu číst :) Užívej si volna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já mám vždycky ambiciózní plány, a pak jsem ráda, když stihnu půlku :D Já právě proto plánuji víc knih, než stihnu, abych si mohla vybírat :) Díky :)

      Vymazat
  10. Mám pocit, že velikonoční prázdniny jsou kratší, než by mi bylo milé... :/ :D Taky bych měla začít pořádně číst, v plánu mám dočíst Cinder, Golema a džin v New Yorku a přečíst Arkádie - procitnutí :) Na víc si radši ani netroufám, tobě každopádně držím palce ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cinder bych si moc chtěla přečíst a Arkádie je skvělá, takže do ní se určitě pusť :) To nemusíš a díky :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.