Best week ever - coming soon!


Ahojky!
Už za dva týdny nás čeká knihomolský ráj zvaný Svět knihy, ovšem aby toho ten týden nebylo málo, přidaly se i dva mezinárodní read-a-thony, kterých bych se ráda zúčastnila... Oba read-a-thony jsou mezinárodní, takže se můžete zúčastnit spolu s lidmi z celého světa :)


Bout of Books 13.0 Read-a-thon
Bout of Books je známý celosvětový knižní maraton, který se koná už po třinácté. Cíl je jednoduchý - přečtěte co nejvíce knih!

Datum: 11. - 17. května 2015
Přihlašování: zde
Info: The Bout of Books read-a-thon is organized by Amanda @ On a Book Bender and Kelly @ Reading the Paranormal. It is a week long read-a-thon that begins 12:01am Monday, May 11th and runs through Sunday, May 17th in whatever time zone you are in. Bout of Books is low-pressure, and the only reading competition is between you and your usual number of books read in a week. There are challenges, giveaways, and a grand prize, but all of these are completely optional. For all Bout of Books 13 information and updates, be sure to visit the Bout of Books blog.  - From the Bout of Books team

#Crushyourtbr read-a-thon
Tento read-a-thon pořádaný mou oblíbenou BookTuberkou Padfootandprongs07 vám také ponechává volný prostor - jeho cílem je minimalizovat vaši poličku TBR (To Be Read) a číst více než obvykle...

Datum: 15. - 17. května 2015
Přihlašování: není nutné
Twitter: zde
Úvodní video: zde



Mezinárodní knižní veletrh a literární festivalSvět knihy 2015
O největším českém knižním veletrhu ví snad každý. Nabízí bohatý program a (překvapivě) i spoustu knih... Já se tam chystám potkat se spoustou lidí (a možná i mou paní učitelkou češtiny, která tam dostane cenu) a doufám, že tam potkám i vás!

Datum: 14. - 17. května
Webové stránky: zde
Program: zde

A co vy? Chystáte se na jeden z těchto read-a-thonů nebo aspoň na Svět knihy?
Marky

Komentáře

  1. Tentokrát mi přijde, že Svět knihy má poměrně málo co nabídnout. Ale určitě se také dostavím, to si nemůžu nechat ujít. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Málo co nabídnout? Mně stačí už jenom ty knihy :D

      Vymazat
  2. Že bych se nějakého read-a-thonu zúčastnila? Uvidím. :) Na Světě knihy samozřejmě budu, už se moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus, mně to hodně pomáhá se posunout dál ;) Těším se, že tě tam potkám :)

      Vymazat
  3. Na Svět knihy také plánuji dorazit, takže snad mi do toho něco nevleze :D Hm, a read-a-thony také vypadají zajímavě, ale myslím, že tentokrát mi to kvůli zkouškám nevyjde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nesmí, SK je povinnost! To je škoda, zkusit bys to mohla... Aspoň cestou na ten Svět knihy, ne? :D

      Vymazat
  4. I já se chystám na Svět knihy a moc se těším. :)
    O read-a-thonech popřemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, nemůžu se dočkat! Popřemýšlej ;)

      Vymazat
  5. Taky se chystám na Svět knihy, už mám vstupenky, takže se moc těším. Read-a-thony se mi teď moc nehodí, mám dlouho školu a spoustu písemek, lepší by byl nějaký v létě. Ale je super, že se jiich účastníš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že se tam uvidíme a přeji hodně štěstí u písemek ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.