Omalovánkománie #1 | Jak to všechno začalo...


Ahojky!
Nebojte se, nezanevřela jsem na Destrukční deník, jen jsem propadla antistresovým omalovánkám. Proto jsem se rozhodla založit rubriku Omalovánkománie. Začneme okamžikem, kdy jsem (jako správný hipster ještě před omalovánkovým boomem) propadla mandalám a připomeňme si některé mé výtvory z loňského léta z publikace 101 mandal pro krásný den od CooBoo.


Moje první mandala v životě...



"Oheň" a "Páv" - aspoň tak jsem je pojmenovala...

Vpravo vidíte "Vánoční hvězdu". Ano, tohle jsem vážně vybarvovala o letních prázdninách.

Kočka a slon - jedny z mých nejoblíbenějších mandal

Ano, Marky zase fotila makro!

"Jak použít všechny pastelky" a "Vycházející hvězda"

Makro!

A nakonec mandala, kterou jsem to léto rozpracovala a nedovybravila (Teď už je hotová, dočkáte se...)

A co vy? Propadli jste mandalám nebo omalovánkám?
A pokud ano, čím vybarvujete?
Marky
P.S. Od doby, co jsem tohle fotila, jsem si koupila nové omalovánky a pastelky, ale začínat se má zkrátka od začátku, takže tohle berte s rezervou jako mé první pokusy.

Komentáře

  1. Taky jsem jim propadla, je to už pár měsíců co mám doma antistresové omalovánky, akorát teď na to nemám zrovna moc času i když jsem dost ve stresu, ale učení je "horkým tématem", takže jsem to musela na čas odložit.

    Jinak ale vybarvuji pastelkami, je to pro mě lepší, ale znám i lidi co radši vybarvují fixami. Ale to se spíš hodí jen pro omalovánky, co jsou vždy na jedné straně a z druhé nic není a já mám jen ty co jsou po obou stranách, takže by to nedopadlo asi moc dobře XD

    A jinak také musím pochválit, máš ty obrázky pěkně vybarvené :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, fixy se hrozně propíjí, ale třeba s gelovkami to jde ;) Děkuji :)

      Vymazat
  2. S Mandalami jsem začala ještě jako s "horkou novinkou" a toho slona a ještě jednu stránku (nad kočičkou) máme vybarvené skoro stejně O.o :D Hustýý...

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi to líbí, jen prostě nemám čas si sednou a malovat. Třeba, až dodělám to moje věčné studium. Krása.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já u toho koukám na filmy, seriály, videa na youtube a poslouchám audioknihy... Stejně bych to dělala, tak přidávám multitasking ;)

      Vymazat
  4. Tuhle CooBoo knížku 101 mandal pro krásný den jsem koupila kamarádce k narozeninám, už to vybarvuje. :)
    Já mám doma antistresové omalovánky: mandaly a květiny, teď dělám na mandalách a docela mě to baví. Vybarvuju fixama, poslouchám u toho hudbu nebo audioknihy. :) A taky mám doma od Vánoc omalovánky Harryho Pottera. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaké máš fixy? To se ti nepropíjí? :O Mudlovské omalovánky ti závidím :)

      Vymazat
  5. Já s omalovánkami nikdy moc nekamarádila - přetahuji, navíc je to hrozná nuda, když mi už někdo předkreslil obrys. Mám doma jednu malou knížku mandal a ani to mě nechytlo. V poslední době mě ale zaujaly omalovánky s kočkama, i když nemám v plánu si je pořizovat.
    Tvoje mandaly jsou pěkné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já neříkám, že nepřetahuji :D A je to pro mě spíš relax než umění... Když se chci vyřádit, vezmu si černou fixu a kreslím si mandaly sama :) A děkuji moc :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.