Pozkouškový read-a-thon | Co budu číst?


Ahojky!
Na Knižním světě probíhá další read-a-thon a tentokrát jsem se rozhodla, že se po dlouhé době zúčastním, a to i se články a vůbec se vším všudy. Read-a-thon probíhá od zítřka, tedy 1. února do neděle 7. února a nemá žádné požadavky - zkrátka přečtěte, co nejvíc můžete. A co jsem se rozhodla číst já se dozvíte právě v tomhle článku!

Dočíst:
Moje TBR Jar Challenge pro tento měsíc je přečíst poslední díl některé série. A já jsem se zbláznila a dnes odpoledne jsem začala číst Winter od Marissy Meyer. Tahle kniha má přes 800 stran a já jsem někde na straně 120, takže když ji dočtu, budu šťastná i s takovým výsledkem.

Ale nebyla bych to já, kdybych neměla rozečtených více knih najednou, že ano. Takže bych kromě Winter ráda dočetla i Hrej férově - třetí díl New Adult série od Emmy Hart. Není to sice dlouhá knížka (má asi 200 stran), ale jestli zvládnu ji a ještě Winter, budu se divit.

Dále tu máme pochopitelně audioknihu, kterou momentálně poslouchám a tou je první díl Pána prstenů od J. R. R: Tolkiena. Ne, ještě jsem ho nečetla, ale viděla jsem filmy. Neukamenujte mě, prosím, právě to napravuji! Audiokniha má zhruba 21 hodin, takže to taky bude tvrdý oříšek, ale možná bych to přece jen mohla zvládnout, když se budu snažit...

13206900231714714506467

Rozečíst:
Když zbude čas, ráda bych se pustila do čtvrtého dílu série od Emmy Hart s názvem Hrej vabank. Je to další rychlá knížečka a myslím, že přesně takové tituly se na read-a-thony hodí říká ta, co si jako první vybere knihu o 800 stranách.

Dále bych chtěla vyzkoušet sbírku nejlepších básní českých básníků z roku 2015, která nese název Rybáři odlivu. Básničky se čtou také rychle tak, na ně třeba budu mít ještě čas...

A jako poslední tu mám audioknihu Lev, čarodějnice a skříň od C. S. Lewise, tedy druhý díl série Letopisy Narnie. Jak jste si už jistě všimli, pustila jsem se do re-readingu této série ve formě audioknih a zatím jsem zvládla první díl.

251459839739169

Vážně?
Pokud mě dobře znáte, víte jistě, že se nejspíš svého seznamu nebudu vůbec držet. Mám spoustu dalších knih, které bych si ráda přečetla a nevím, na kterou zrovna budu mít chuť. Takže pokud ze svého seznamu přečtu jednu knihu a jinak něco úplně jiného, nebuďte překvapení. Taková já zkrátka jsem...

Hodně štěstí se čtením i vám!
Marky

Komentáře

  1. Přeji hodně štěstí! :) Já mám poslední dobou maraton všude :-D
    Každopádně ze série The Game jsem četla pouze první díl Hrej hráčem který se mi strašně líbil,tak snad mě ostatní díly nezklamou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji hodně štěstí. Já se účastnit nebudu, protože jarňáky mám až o týden později. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni :) Tak to ti držím prsty aby si to určite zvládla. :) Ja by som si za týždeň tak veľa strán netrúfala prečítať. :) Možno sa tiež niekedy to toho pustím :D. Každopádne, držím prsty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já taky ne, ale vždycky si dávám vyšší TBR, než jsem schopná přečíst. Určitě to někdy zkus :D

      Vymazat
  4. Wniter! Vřískot...Doufám, že potom bude nějaké shrnutí, jak sis vedla. Budu držet palce.

    OdpovědětVymazat
  5. Vybrala jsi skvělé knihy. Do Winter bych se také moc ráda pustila, jenom si myslím, že to do českého vydání nestihnu, takže bych si ji pak spíš přečetla v češtině :D
    Každopádně přeji hodně přečtených stran a ať stihneš všechno, co stihnout chceš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Kdo ví, jestli ji vůbec vydají... Já nedokázala čekat - tuhle sérii zkrátka zbožňuju :)
      Děkuji a i tobě :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.