Jarně - prázdninový read-a-thon | Shrnutí


Ahojky!
Sice pozdě, ale přece, jsem tu se shrnutím Jarně - prázdninového read-a-thonu, který se konal od 21. do 28. února. O tom, co jsem měla v plánu číst, si můžete přečíst více v tomto článku, ale teď už se budu věnovat spíše tomu, co se mi splnit podařilo, a toho výjimečně nebylo málo.


Confess by Colleen HooverDočteno:
Jako první se mi (až) ve čtvrtek podařilo zdolat audioknihu Confess od Colleen Hoover. Poslouchala jsem ji v angličtině, takže mi těch necelých osm hodin trvalo asi trochu déle než obyčejně. Angličtina totiž nebyla tak jednoduchá, jak jsem čekala, a příběh už vůbec nebyl nijak odlehčený. Vlastně jsem ráda, že jsem neposlouchala před spaním - nevím, jak by to dopadlo...

Vidořád by Samantha ShannonMým hlavním cílem tohoto týdne bylo konečně dočíst Vidořád od Samanthy Shannon, který jsem dostala od Palmknih na recenzi a už tak jsem měla zpoždění. Nejprve se mi do čtení vůbec nechtělo - tahle bichle má přeci jen přes pět set stran, ale čím více jsem se dostávala do příběhu, tím více mě bavil a na konci jsem byla naprosto nadšená a chtěla víc. Pokud chcete, můžete si přečíst mou recenzi.

Modré hlubiny by Jennifer DonnellyPřečteno:
O víkendu jsem nakonec překonala svá očekávání a zvládla jsem přečíst celou jednu knihu, což už se mi dlouho nepodařilo. Přelouskala jsem Modré hlubiny od Jennifer Donnelly, které jsem nedávno vyhrála v soutěži u Ells. Nakonec jsem z knihy tak nadšená nebyla, ale jsem přesto ráda, že jsem po ní sáhla, protože se četla velmi rychle a přesně takové knihy se pro read-a-thony hodí.

Rybáři odlivu: Almanach české poezie 2015Rozečteno:
Ehm, snažila jsem se dočíst Rybáře odlivu. Opět jsem neuspěla. Ne, že by to byly nějak hrozné básně, ale zkrátka a dobře mi to nesedí... Musím číst po malých kousíčcích a i tak je to těžko stravitelné... Rozhodně raději básně čtu než píšu, ale záleží na autorovi. Hodně.

TerrienneTaké jsem pohnula se svojí francouzskou sci-fi Terrienne, která mě hrozně baví, ale zkrátka si na ni málokdy udělám čas, takže jsem ani neočekávala, že ji tento týden dokončím. Celkově jsem ale zdolala asi sto stran, takže jsem sama se sebou spokojená tak jako tak.

Zúčtování:
Mohlo by to být lepší, ale nechtěla jsem se nějak přepínat a hroznou radost mi udělalo to, že jsem zvládla jednu knihu za dva dny - protože to se mi tady v Belgii moc často nedaří. Celkem jsem tedy zdolala dvě knihy a jednu audioknihu (což činí zhrbua 800 stran a 8 hodin poslechu) a pokročila jsem ve čtení dalších dvou knih. Celkem jsem za read-a-thon tedy zvládla zhruba 950 stran a 8 hodin poslechu, takže sama sobě můžu pogratulovat...

Co pěkného jste v poslední době četli vy?
Marky
P.S. Nebojte, měsíční shrnutí taky bude, jenom se neumím rozpůlit.

Komentáře

  1. Velká gratulace, read-a-thon se ti podle mě povedl na jedničku a jsem ráda, že jsi do toho šla také! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná bilance! Chystám se ke konci března na dovolenou, tak snad se i u mě zadaří. Na Měsíční shrnutí se moc těším! :)
    Krásné pondělí,
    K

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je pořádná spousta knih, já zvládla jenom dvě :D
    Ze zmíněných titulů se chystám na Vidořád :)
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to, jenom? I to je dobré! Já jen tak šťouchla do všeho :D
      Chystej se rychle, je skvělý!

      Vymazat
  4. Já se v poslední době hodně překonávám a z dřívějších čtyř knih za měsíc to vždy vytáhnu na číslo kolem desítky,za což jsem na sebe hrdá :-D :)
    Modré hlubiny mě začínají lákat čím dál více :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsme o dřív mívala taky - to záleží na člověku - ale čím déle bloguji, tím rychleji čtu...

      Vymazat
  5. Moc pěkné výsledky :D Gratuluji k počtu stránek a hodinám poslechu :D Taky se mi docela dařilo, ale závěrečný článek už asi psát nebudu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Máš docela dobré skóre, gratuluji. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.