Omalovánkománie #2 | Alenka a Sněhurka


Ahojky!
Jsem tu s druhým příspěvkem do série, na kterou jste už nejspíš dávno zapomněli. Tentokrát tu mám pár prvních vymalovaných stránek z Alenky v Říši divů a Sněhurky, které jsem obdržela od Presco Group. Ještě jednou moc děkuji a pojďmě se podívat, co jsem zatím stihla vybarvit.

Jako první jsem vybarvila Kloboučníkův klobouk. Na pastelky jsem nemusela ani tlačit, barvy jsou totiž na papíř dobře vidět - i když to tak ve večerním světle nevypadá.

Jako druhá přišla na řadu Alenka sama, na které jsem si vyzkoušela jemné vybarvování. To už se tolik nepovedlo, ale nevadí. Ještě na mě čeká spousta prázdných stránek...


Následovalo vybarvování jelena v omalovánkách Sněhurky, u kterého jsem dostala nápad nafotit postupně přidávání barev. Docela se mi to povedlo, jen jsem zapomněla sundat růžový lepík.

Hne dpoté jsem se vrhla na podobný obrázek ptáka, také ze Sněhurky. Nadchlo mě totiž, že se na tlustých papírech fixy vůbec nepropíjí a přitom se dá hřbet omalovánek vážně dobře ohnout.

Jako poslední jsem se vyřádila na modrém houseňákovi z Alenky a ačkoli ta fotka nedopadla tak dobře, vymalovaná stránka se vyjímá skvěle. Černé pozadí bylo už předtištěné a bylo docela zajímavé s ním pracovat.

Nemohla jsem si odpustit pár detailů na makro, abych vám ukázala své nové fixy, které mají štětcový hrot a umí stínovat (vážně, ani jsem nevěděla, že něco takového existuje, než jsem je před pár dny dostala k narozeninám...

Pokud vás omalovánky zaujaly, i vy si je můžete pořídit na stránkách Presco Group:

Propadli jste i vy omalovánkám?
A pokud ano, čím vybarvujete?
Marky

Komentáře

  1. To je všechno tak nádherné! Mám ty barvy ráda a docela mi vybarvování chybí. Asi si teď o víkendu nějaké omalovánky otevřu, nejspíš Harryho Pottera. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Doufám, že ho zase nafotíš - moc se mi líbily tvoje mandaly :)

      Vymazat
  2. Tak to jsou opravdu nádherné ilustrace! *.* a samozřejmě krásně vybarvené:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.