Pokračujeme v sériích - výzva | shrnutí


Na začátku léta jsem narazila na letní čtecí výzvu od Vendey a rozhodla jsem se ji zařadit do svých plánů na prázdniny. Výzva už oficiálně skončila (i když já bych se měla snažit i dál, nepřečtených pokračování mám pořád spoustu), takže bych ji teď ráda shrnula a zhodnotila své výsledky.

Můj seznam plánů najdete tady, celkem na něm stálo dvanáct knih. Z nich se mi podařilo přečíst sedm a k tomu ještě tři tituly mimo seznam. Dokončila jsem jen tři série, ale i tak jsem s výsledkem spokojená. A jak dopadly samotné knihy se můžete přesvědčit z mých recenzí na Goodreads - stačí rozkliknout příslušný název.


Jaké série byste už vážně chtěli měli dočíst vy?
Marky

Komentáře

  1. Můj problém je, že jsem ze spousty sérií přečetla první díl a popravdě ani nevím, jestli si ho pamatuji dost dobře na to, abych četla další díly (nebo už je mám vyspoilerované). Mezi takové série patří třeba Rudá jako rubín, Selekce, Divergence, Dokonalý pár, Všem klukům, které jsem milovala a já nevím, co ještě. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, u mně jsou takové série třeba Prvních 100 nebo Archiv. Ze tvého seznamu rozhodně doporučuji dočíst Selekci a Všem klukům, které jsem milovala ;)

      Vymazat
  2. Chtěla bych už konečně dočíst sérii Led nebo oheň xD poslední díl mám v plánu rozečíst ještě dnes večer(doufám). Pak bych se ráda pustila do druhého dílu Poušť v plamenech, sérii Vendeta, Jiskra v popelu a jsou i další, ale teď si tak rychle nevzpomenu. Tak snad se mi to podaří brzo dohnat.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mě teď čeká poslední díl, do pondělka musí být přečtený :D Pokrčování Pouště v plamenech i Jiskry v popelu můžu jen a jen doporučit, obě knihy se řadí mezi mé nejoblíbenější vůbec :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.