Přečteno za únor 2020


V únrou jsem přečetla celkem 10 knih a poslechla si 4 audioknihy - a musím přiznat, že z většiny příběhů jsem byla naprosto nadšená! V dnešním dílu podcastu Knihovory se proto můžete těšit na spoustu chvály a tipů na čtení - a pár jsem vám jich vypsala i do dnešního článku.

Rozhodně byste neměli minout Tamařino souhvězdí od Aničky Musilové - kniha mě nezaujala jen stylem psaní, ale taky především příběhem, do kterého se podle mě dokáže vcítit hodně mladých lidí. Další veliké doporučení jsou za mě Krásky od Dhonielle Clayton - fantasy příběh, kde autorka polemizuje nad vnímáním krásy a našich vlastních těl. A nesmím zapomenout zmínit Dear Martin od Nic Stone, kde se pojednává o policejní brutalitě a rasismu a hlavní hrdina píše dopisy Martinu Lutheru Kingovi. Další tipy na knihy najdete v celém podcastu a opět si snad vyberete ze všech možných žánrů.



Podcast si můžete poslechnout na: Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor 

Budu ráda za jakoukoli zpětnou vazbu k podcastu, jako vždycky, stejně jako za návrhy na další (ne)knižní témata, o kterých by vás bavilo si něco poslechnout příště.
Která kniha se v únoru líbila nejvíce vám?
Marky

Komentáře

  1. Diky za další povídaní Marky, posloucham je celkem pravidelně. Z těch knih co jsi četla si určitě přečtu Tamařino souhvězdí, podle anotace uvelmi zajímavá a zaujala i mne kniha Krásky..

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, stihla si toho naozaj veľa, klobúk dolu. Osobne som žiand z týchto kníh nečítala, ale vyzerajú super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Věřím, že pár z nich si najde cestu i do tvé knihovničky ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.