Přečteno za duben 2020

V dubnu jsem přečetla celkem 10 knih a poslechla si 5 audioknih. Z několika jsem byla opravdu nadšená, ale našlo se bohužel i pár zklamání. V dnešním dílu podcastu Knihovory se ale díky tomu můžete těšit na moje názory na knihy ze všech možných žánrů - od fantasy a YA, přes sci-fi a společenské romány, až po non fiction. V celém článku pak najdete moje největší doporučení za uplynulý měsíc.

Nejvíc mě jednoznačně překvapily Baletky z pera české autory Miřenky Čechové - autobiografický román o pražské baletní konzervatoři v devadesátých letech (napsala jsem i recenzi). Z Young Adult mě tenhle měsíc hodně zaujala kniha Hate List, citlivě napsaný příběh o střílení na americké střední škole. A do třetice všeho dobrého musím doporučit také audioknihu Čaroděj na severu - další díl Hraničářova učně v podání Matouše Rumla (recenze zde). Více doporučení už ale najdete v samotném podcastu:



Podcast si můžete poslechnout na: Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor

Jaké knihy jste v dubnu přečetli vy? A která se vám líbila nejvíc?
Marky

Komentáře

  1. Baletky jsou skvělé, libil se mi styl jak to bylo psaný. Vodopad myšlenek, pocitu a vzpomínek. Syrově napsany. Takovy knížka mne baví..

    Hate List mám ve čtečce, jsem zvědav..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.