Jak na povinnou četbu k maturitě?

Na svůj seznam povinné četby k maturitě jsem docela hrdá - i když zkouška samotná možná proběhla trochu jinak, než jsem si představovala... O tom všem se dozvíte víc v nejnovější epizodě mého podcastu Knihovory.

Zmíněné knihy tentokrát vynechám, protože celý seznam své četby k maturitě vám představuji právě v nejnovějším dílu podcastu.

Zajímalo by měl ale, ze které knihy jste maturovali vy? A ze které byste maturovat chtěli? Budu ráda, když se o své názory podělíte dole v komentářích.



Podcast si můžete poslechnout na: Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor 

Díky, že jste si dnešní článek přečetli!
Marky

Komentáře

  1. Já si vytáhla Máj, což byla asi poslední kniha, kterou si chce kdokoliv vytáhnout. :D Ale všichni spolužáci, kteří šli po mně, mi pak děkovali, protože si ji už nemohli vytáhnout oni. :D A vlastně to dopadlo dobře, neměla jsem s tím problém, i když zpočátku jsem byla trochu vykulená, protože Máj jsem naposledy četla třeba tři roky před maturitou. :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.