Co jsem přečetla v únoru?

V průběhu února jsem zvládla přečíst celkem 13 knih a poslechnout si dvě audioknihy, takže pro vás mám opět spoustu tipů na dobré čtení... I když jsem tentokrát také přečetla pár knih, které bych vám doporučila spíš vynechat. Jaké knihy patří do jaké kategorie? To se dozvíte v nejnovější epizodě podcastu Knihovory.


Podcast si můžete poslechnout na: Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor 
Díky, že jste si dnešní epizodu poslechli!
Marky

Komentáře

  1. Moc fajn podcast. Měl bych otázku, co používáš za mikrofon?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám mikrofon od značky Auna, ale dřív jsem nahrávala na záznamník v telefonu a taky to celkem šlo :)

      Vymazat
  2. Tak hned první knížkou jsi mě navnadila. O:) já a jídlo, to je věčný problém a otázka. :-D Musím na tom pořád pracovat. Jinak popravdě playlisty v knížkách jsou pro mě takové divné vždycky, ale to možná bude tím, že se jen málokdy někdo trefí do mého vkusu nebo mě tím zaujme. :D

    Vlasta (mimochodem, udělala jsem trochu změny v blogu, hodně jsem řešila otázku soukromí a nakonec jsem se rozhodla ošetřit osobní články heslem. Nicméně budu ráda, když se i nadále budeme číst, protože mám pocit, že už se "známe" dost dlouho. :) Tak jestli chceš, napiš mi na mail nebo facebook nebo někam a já ti pošlu heslo. :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.