Minirecenze #4 | Kniha všeobecné nevědomosti, Nezadaná

Xonl08naf8vmy6bu22umf0qmqak7b8rv

Ahojky!
Jsem tu s další várkou minirecenzí! Ještě připomínám, že minirecenze píšu především na knihy z povinné četby, cizojazyčné knihy, krátké knihy nebo knihy, které se mi nelíbily. Takže jdeme na to!

6085063Kniha všeobecné nevědomosti
John Mitchinson a John Lloyd | Goodreads

Tato kniha vám ukáže spoustu zajímavostí a na otázky odpoví jinak, než jste zvyklí. Kolik si myslíte, že víte? A je to vůbec správně? Nápad této knihy každopádně správný je. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavého a často se i zasmála nad zabedněností , kterou nám autoři v knize předhazují. Na druhou stranu se mi některá fakta zdála nesmyslná a celá kniha byla trochu moc přehrávaná - jako článek z bulváru. A to nemluvím o chybách (nejen) v překladu, kterých jsem našla požehnaně..

Kniha: 2,5/5
Obálka: 1,5/5




22006653Nezadaná

Tento vtipný komiks vypráví o Nezadané, která se po rozchodu rozhodla vést šťastný a především single život. Jaké výhody a úskalí to s sebou ale přináší? Tuhle knihu lze popsat velmi jednoduše: perfektní. Už jen samotné ilustrace a provedení komiksu je skvělé a k tomu ještě vtipný příběh, do kterého se může vžít jakákoliv žena jakéhokoli věku. Už dlouho jsem se tak nenasmála a už dlouho jsem nenarazila na tak dokonalý sarkasmus...

Kniha: 5/5
Obálka: 5/5





Četli jste některou z těchto knih?
Marky

Komentáře

  1. Komiksy opravdu nečtu, jak jsem již někde zmínila můj jediný přečtený komiks byl Kačer Donald :) Což je mi na jednu stranu i celkem líto, jelikož si myslím, že komiksy jsou fajn oddychovou záležitostí :)
    Takže rozhodně moc děkuji za tip, doufám, že si KONEČNĚ přečtu nějaký dobrý komiks :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je nečetla až do letošního roku, ale zjistila jsem, že mě pravdu baví... Ale taky s nimi teprve začínám, tak uvidíme ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.