Oslavme první narozeniny blogu! | Soutěž


Ano, je to skutečně tak! Dnes je to přesně rok, kdy jsem si sedla k počítači a sesmolila svou první recenzi na knihu Hvězdy nám nepřály. Je tomu přesně rok, co se knihy staly mou láskou, závislostí a mým životem. A teď, o rok později, sedím před stejným notebookem ale v jiné zemi se skoro 100 followery a úplně stejným úsměvem. Jestli hodlám přestat? Ne. Jestli hodlám slavit? Rozhodně! A vy budete slavit se mnou - v celém článku na vás čeká velmi tajemná narozeninová soutěž.


Než se ale dostaneme k samotné soutěži, chtěla bych vás poprosit o vyplnění dotazníku, abych mohla tento blog jen a jen zlepšovat... Samozřejmě vás do ničeho nenutím, ale uděláte mi radost, jako se ji já snažím dělat vám. A teď už hurá na oslavu!

Pravidla tajemné narozeninové soutěže:
  • Soutěžící musí mít Evropskou doručovací adresu (Češi, Slováci, Finové, Italové i všichni ostatní jsou vítáni - bude mě to stát milion, ale slavím!).
  • Soutěž trvá ode dneška, tj. 15.9.2015 do 30.9.2015.
  • Soutěžící mladší 15-ti let by měli mít souhlas rodičů.
  • Do soutěže s zapojíte jedním vyplněním formuláře rafflecopter a musíte vyplnit všechny povinné otázky (tj jméno, e-mail a dotazník) - jinak budou všechny vaše vstupy smazány a nevyhrajete nic!!!
  • Vítěz bude vybrán náhodně pomocí rafflecopter. com a vyhlášen nejpozději do dvou dnů po ukončení soutěže.
  • Vítěz má 72 hodin na odpověď, pak losuji dalšího.
  • Vítěz obdrží překvapení, o kterém mu nepodám žádné další informace, pokud to nebude nezbytně nutné.
  • Nejsem zodpovědná za případnou ztrátu zásilky v poště, mailu, či vesmíru, kudy k vám doputuje...
  • Vyhrazuji si právo na změnu pravidel soutěže kdykoliv v případě potřeby.

Tak vám všem držím palečky a doufám, že mě aspoň trochu potěšíte a dodržíte pravidla ;)
Marky

Komentáře

  1. Všechno nejlepší!!! :) A děkuju za soutěž.

    OdpovědětVymazat
  2. Nemáš tam žádné okénko na kontakt :) Už jsem dotazník poslala, tak kdybych vyhrála - můj mail je na blogu :D Vše nejlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to okénko totiž není v dotazníku, ale v soutěži rafflecopteru na konci tohoto článku ;) Dík.

      Vymazat
  3. Ehm, omylem jsem odklikla poznámku dříve než jsem ji dopsala. Tak sem dopíšu alespoň jednu důležitou část, kterou jsem tam chtěla napsat: Těším se, až se někdy setkáme ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to já taky - kdybys třeba měla někdy cestu do Belgie, ráda se s tebou potkám :D *zabíjí sarkasmem nadšení* Ale jinak si budeš muset rok počkat - a já ostatně taky :/

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.