Minirecenze #6 | The Little Android, Saturnin, Thérèse Raquin

Xonl08naf8vmy6bu22umf0qmqak7b8rv

Ahojky!
Jsem tu s další várkou minirecenzí! Ještě připomínám, že minirecenze píšu především na knihy z povinné četby, cizojazyčné knihy, krátké knihy nebo knihy, které se mi nelíbily. Takže jdeme na to...


19208103The Little Android
Marissa Meyer | Goodreads

Miluju, miluju, miluju Měsíční kroniky. Vím, že ještě stále nejsou recenze, ale tohle jsou moje nejoblíbenější knihy (kromě jiných pochopitelně!). Malou novelu jsem si pochopitelně nenechala ujít a opět tleskám! Knížečka ve mě zanechala neskutečně mnoho pocitů a myšlenek. A ještě menší jistotu, že ve Winter nás čeká šťastný konec... Také jsem se dozvěděla víc o Novém Pekingu a androidech, což se do dalších knih série bude určitě hodit. Proč má tahle knížka jenom 35 stran?

Kniha: 4/5
Obálka: 4/5




24543733Saturnin

Saturnin patří k mým oblíbeným knihám, takže pochopitelně ani audiokniha nezklamala. Občas to mezi těmi YA knihami chce trochu obměnu a humor pana Jirotky přijde vhod. Už dlouho jsem se u knihy tak nezasmála...

Kniha: 5/5
Obálka: 3,5/5



17699624Thérèse Raquin
Émile Zola | Goodreads

Nemám ráda naturalismus a ponuré knížky a tohle bylo dva v jednom ještě obalené pořádnou dávkou dramatu a šílených postav. Nelíbilo se mi to a ve francouzštině jsem si čtení vážně neužila. Stručně řečeno ne, ne a ještě jednou ne. Nevím, kdo co na naturalismu vidí. Neupírám vám to, ale já tohle zkrátka číst nebudu.

Kniha: 0,5/5
Obálka: 1/5




Četli jste některou z těchto knih? Co na ně říkáte vy?
Marky

Komentáře

  1. A mně se zrovna Tereza líbila a hltala jí jedním dechem :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak já ne :D Ale je dobře, že se vždycky najde někdo, kdo knihu ocení :)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.