Marry Kiss Cliff Humbook TAG

Poslední TAG jsem na blogu zveřejnila v březnu, a to už je pořádná doba! Dnes tu pro vás v rámci ambasadorského programu festivalu Humbook mám takzvaný Marry Kiss Cliff TAG. Jsem si docela jistá, že ho znáte od zahraničních blogerů a youtuberů, ale pro jistotu radši ještě rychle vysvětlím princip: v několika kolech si losujete jména vždy tří knižních hrdinů a pak se rozhodujete, kterého si vezmete, kterého políbíte a kterého shodíte z útesu. Mám takové podezření, že rozhodování nebude úplně jednoduché, ale pojďme to vyzkoušet!

1. kolo

Napoprvé jsem si vytáhla Henryho ze série Stříbrná kniha snů od Kerstin Gier. Druhý los padl na Kaie z Měsíčních kronik z pera Marissy Meyer. Jako třetí přišel na řadu Nate z knihy Stačí jen chtít od Joelle Charbonneau. 

Tady se mi volba zdála poměrně jednoduchá. Vzala bych si určitě Kaie, protože je roztomilý, hodný a pro lásku obětuje úplně všechno... a taky je princ! Políbila bych jednoznačně Henryho, protože alespoň podle podrobných zpráv od Liv mu to jde vážně skvěle, takže by to aspoň stálo za to - i když trvalý vztah bych s ním mít nechtěla. Nate by letěl z útesu a nepíš by mě to ani moc nemrzelo, protože mi nijak zvlášť k srdci nepřirostl.


2. kolo

Ve druhém kole jsem si vylosovala Aspena ze série Selekce od Kiery Cass. Kromě toho si ke mně našel cestu také Étienne z Polibku pro Annu z pera Stephanie Perkins. Jako třetí přišel na řadu Ezra z Illuminae od Amie Kaufman a Jaye Kristoffa.

Vážně bych si přála, aby mě požádal o ruku Ezra, protože je tak vtipný a pozorný a myslím si, že život s ním by rozhodně nebyl nudný. Název mluví sám za sebe, políbit bych se nechala od Étienna, nejlépe před Sacré Coeur v Paříži - to by byla ta správná romantika! A z útesu by letěl Aspen, který si to podle mého názoru zaslouží. Jednou fandím Maxonovi, tak  s tím jen tak nepřestanu...


3. kolo

Ve třetím kole jsem si vytáhla Morphea ze série Šepotání od A. G. Howard, se kterou se na Humbooku můžete potkat. Následoval Tobias z trilogie Divergence z pera Veronicy Roth. A jako posledního jsem si vytáhla Jina z Pouště v plamenech od Alwyn Hamilton.

I tady byla volba jednoznačná: za manžela bych určitě chtěla Jina, protože si nebere servítky a k ostatním se chová tak, jak oni k němu. Má kuráž a kromě toho je vážně hezký! Polibek by jistojistě patřil Tobiasovi, protože jsem o tolika jeho legendárních polibcích četla, že nemůžu odolat. Z útesu bych tedy shodila Morphea, který ale stejně umí létat, tak mu to vlastně může být jedno. Ale ne, že bych chtěla, aby si se mnou zahrával tak, jako s Alyssou.

4. kolo

V posledním kole jsem si vytáhla Petera z trilogie Všem klukům, které jsem milovala od Jenny Han, kterou také můžete potkat na Humbooku. Jako druhý přišel na řadu Maxon ze Selekce z pera Kiery Cass. A nakonec Thorne z Měsíčních kronik od Marissy Meyer.

Všechny tři bych si nejraději vzala, ale bohužel si musím vybrat. Za manžela bych si tedy vzala Thornea, protože je s ním neuvěřitelná legrace a já bych s radostí žila na kosmické lodi. Políbila bych Maxona, protože toho bych zkrátka zabít nemohla - na to ho mám moc ráda. Tak mi nezbývá než doufat, že Peter umí dobře plavat a ze svého pádu by se vzpamatoval.


Pokud byste se do TAGu také chtěli zapojit, ať už formou blogového článku nebo videa na YouTube, koukněte na tento odkaz. Najdete tam kartičky se jmény hrdinů a videa ostatních ambasadorů, kteří se na rozdíl ode mě nebojí stát před kamerou. Pokud tenhle TAG nějak zpracujete, určitě mi do komentářů napište odkaz, moc ráda se na něj podívám!

Všechny knihy, které jsem při focení TAGu použila.

Jak byste v mé situaci volili vy?
Marky

Komentáře

  1. Tenhle tag se mi moc líbí. Viděla jsem už víc provedení a to tvoje je moc hezké. Já bych nevěděla, jak odpovědět. A to že si nestoupneš před kameru...já taky ne. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to mám radost :) Před kameru mě asi jen tak nikdo nedostane :D

      Vymazat
  2. Parádní tag :) Už jsem ho u pár blogerů viděla, ale vždy mě pobaví :) A skvělá volba, Aspen a Morpheus by z útesu letěli taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento TAG šel úplně mimo mě! Hodně pěkný, zajímavý a hlavně originální. Super práce :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje zpracování i volby se mi moc líbí ♥ A jako vždy nádherné fotky!

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle TAG znám už hodně dlouho - přece jenom když člověk sleduje zahraniční booktube, tak ho znát musí. :D A vlastně jsem už nějakou dobu zpátky uvažovala, že ho udělám. Nakonec jsem se k němu nedostala a teď už to ani nemám v plánu, jop. :D
    Každopádně musím říct, že tenhle způsob propagace Humbooku se mi líbí! Takové nenásilné a k tomu zábavné. :)
    Co se týče tvého losování, ve většina případů bych odpovídala naprosto stejně. :D Snad jen v tom druhém kole bych si spíš vzala Étienna, jop. :D
    A krásné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, taky ho z bookutubu znám ;) Taky mě to baví - trochu jsem se bála, aby ta kampaň nebyla moc vlezlá, ale zatím mě to vážně baví :D Na mě by byl Étienne jako manžel moc nerozhodný, tak proto jsme skončili u polibku ;)

      Vymazat
  6. Možná ho vyplním, ale mám ten problém, že jsem asi tak polovinu těch knih nečetla, takže ty hrdiny neznám... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej se sem: http://humbookfest.cz/humboocky-marry-kiss-cliff-tag/ Najdeš kompletní seznam všech hrdinů, ze kterého si můžeš vybrat ty, které znáš - jako jsem to udělala já ;) Zrovna u teb bych ten TAG viděla ráda :)

      Vymazat
    2. Jojo, já původně myslela, že musím losovat ze všech šedesáti kluků, ale nakonec jsem si tam tady naházela jen ty, co znám. Tag bude zítra. :D

      Vymazat
    3. Nene, to rozhodně nemusíš :D Těším se :)

      Vymazat
  7. Počítej, že ho také vyplním! Je to fakt skvělý nápad! Thorne je moje oblíbená knižní postava, myslím z mužů :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ell: Hrozně moc se mi líbí celé to provedení :) A s tvými názory souhlasím, přemýšlela jsem, že třeba Maxona bych si prostě rovnou vzala ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.