Kniha na výletě | Stačí jen chtít výzva


Jistě už jste si někdy kladli otázku, kolik knih si zabalit s sebou na dovolenou nebo na výlet. Já si tentokrát vzala jen jednu - Stačí jen chtít od Joelle Charbonneau. Proč? Chtěla jsem se zúčastnit Stačí jen chtít výzvy. A vy teď můžete taky, stojí to rozhodně za to!


Pokud se vám video nezobrazuje, najdete ho tady.

Zadání, výhru a jednoduchá pravidla téhle video výzvy najdete ve videu od Žofie z Fragmentu, případně na webu Humbooku. Ve zkratce jde o to natočit video, kde čtete úryvek z libovolné knihy, ale máte přitom v puse led. Za zveřejněné video pak můžete vyhrát třeba snídani s Joelle Charbonneau nebo spoustu knih. Výzva trvá jen do 15.9., takže jestli chcete vyhrát, nezapomeňte se zúčastnit včas!

Vzhledem k tomu, že já z osobních důvodů nenatáčím, jsem se rozhodla vytvořit knize Stačí jen chtít aspoň krátký lookbook. Takže jsem ji s sebou vytáhla na malý výlet. U fotek jsem nakonec inspirovala názvem knihy, tedy "Stačí jen chtít".

Stačí jen chtít...

... vylézt na stom, a máte originální fotku.

... fotit knihu na úvod do článku a ona se rozhodne spadnout.

... konečně přidat na blog fotku s vlastním obličejem a kniha vám v tom zabrání.

... vyfotit knihu bez toho, abyste na ni vrhali stín foťáku, a odpoledne je pryč.

... vytvořit originální úhel fotky a málem spadnete ze stromu.

... fotit knihu a může z toho vzniknout ten nejpodivnější lookbook.

Jak vidíte, focení jsem si vážně užila, i když jsem nakonec pro zveřejnění vybrala jen pár fotek. Pokud ale ani vy z nějakého důvodu nenatáčíte, budu ráda, když se zapojíte do blogerské verze #stačíjenchtítvýzvy. Ne kvůli tomu, abyste něco vyhráli, ale prostě proto, že se u toho pobavíte. A to rozhodně hrozí.

Za poskytnutí knihy děkuji festivalu Humbook, stejně jako za skvělou výzvu.

Jaká nejdivnější věc se vám kdy u focení knihy stala?
Marky

Komentáře

  1. Možná by mě něco takového bavilo, ale takováhle je pro mě v podstatě každá recenze.. výzva, jak vyfotit knížku. :D Ale na Humbook se nechystám. :)
    Hm, co se mi stalo? Třeba že mi vůbec nedržela otevřená a já z toho byla zoufalá. :D Nebo že jsem si ji podrobila nějakým jídlem, které jsem k ní naaranžovala. Nebo jsem to jídlo snědla dřív, než vznikly pěkné fotky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu a proto se málokdy dostanu k focení knihy pro každou recenzi :D Škoda, ráda bych tě na Humbooku potkala... ale stejně tam nejspíš budu lítat sem tam, takže bychom si asi ni nepopovídaly ;)
      S focením jídla (s knihami i bez nich) mám taky problémy, takže se toho snažím vyvarovat... A otevřené mi drží snad jen hardbacky od CooBoo a některé anglické paperbacky, jinak bojuji s tím, že nechci zlámat hřbet.

      Vymazat
  2. Skvělý článek a vydařené fotky :) Taková výzva je pro mě skoro každé focení :) Tak přeji hezké čtení a klidně více takových výzev :)

    OdpovědětVymazat
  3. To focení je mnohdy vyčerpávající nežli samotná recenze a zase u některých je to naopak. POslední dobou se mi stává, že ty knihy, které se mi nelíbí dostanou vždy lepší fotky, asi podvědomě cítím, že alespoň to si zaslouží :D Ale strom ještě nemám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, taky se mi to stává :D Kolem mě je stromů spousta, takže se vyloženě nabízí ;)

      Vymazat
  4. Já jsem na focení hrozný puntičkář, takže mi to vždycky trvá dlouho, i když jde třeba jen o jednu fotku :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.