Letos bude zase Humbook! + odhalení první zahraniční autorky



Letos nás čeká už třetí ročník Humbooku, skvělého knižního festivalu Young Adult literatury. Já nechyběla ani na prvním, ani na druhém ročníku, takže si můžete přečíst moje shrnutí.. Letos mám opět tu čest být jedním z ambasadorů, a proto se s vámi dneska podělím o nějaké informace.

Pro začátek tu pro vás mám to nejdůležitější: letos se Humbook bude konat 6. října v Kongresovém centru v Praze, takže tam bude asi třikrát víc místa než loni (a nejspíš i vzduch a jídlo!). Pro aktuální informace o festivalu můžete sledovat Humbook newsletter, Facebook, (i v události) a Instagram. A taky samozřejmě ostatní ambasadory, mezi které patří i spousta mých přátel. Vyjmenovávat je tady radši nebudu, protože bych určitě na někoho zapomněla a to bych hrozně nerada... Určitě je ale znáte z Instagramu.


A teď už něco k tomu, proč byste měli dorazit. Ačkoli program zatím není veřejný, po zkušenostech z předchozích ročníků se máme na co těšit. A dokonce vám už můžu prozradit jméno první zahraniční spisovatelky, kterou v říjnu určitě uvidíte: je to Sara Raasch, autorka série Sníh nebo popel. Já od ní zatím nic nečetla, ale na tuhle sérii se rozhodně chystám, protože díky Humbooku už ji mám doma. 

Ale protože jsem v knihovničce jeden výtisk autorčiny prvotiny měla, rozhodla jsem se na svém Instagramu uspořádat o knihu Sníh nebo popel soutěž, která trvá až do 17.4. Pokud byste knihu rádi vyhráli, podmínky soutěže najdete zde. Jestli jste tuhle sérii už četli, určitě mi do komentářů napište, jak se vám líbila a já se na vás těším zase brzy s dalšími novinkami z Humbooku.


 

Marky

Komentáře

  1. Také jsem sérii ještě nečetla, ale teď si ji můžu s radostí přečíst :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.