Jak přežít den s pomocí sponzorů Humbooku?


Unboxing ambasadorského balíčku jste nejspíš viděli už úplně u všech, kdo ho doma mají... Zvlášť, pokud je sledujete na Instagramu. Ale neděste se, nic podobného už tu pro vás nemám. Spíš bych vám naopak chtěla ukázat, proč sponzory, kteří do balíčku každý něco přihodili, potřebujete taky. Humbook je potřebuje na spolufinancování festivalu, ale na co vy? V tomhle článku se dozvíte, že byste bez nich vlastně nepřežili ani den!



Každý správný den začíná snídaní a co může být lepší, než mňamky od mixitu? Tuhle firmu znám a můžu z vlastní zkušenosti doporučit. Dříve jsem müsli snídala každé ráno a možnost nechat si namíchat vlastní směs mi přijde naprosto skvělá! Zvlášť když dorazí v tak krásných tubusech... 
No a co by to bylo za snídani bez čaje? Já vypiju nejméně tři hrnky denně a za tenhle borůvkový děkuji Loydu.


Co bych dělala jiného cestou do školy než četla? Ve skutečnosti v hromadné dopravě přečtu
 velkou většinu všech knih, co se mi dostanou do ruky. A díky Humbooku si můžu do autobusu přibalit reading copy Deset tisíc nebí nad tebou od Claudie Gray. První díl s názvem Tisíc kousků tebe se mi opravdu líbil a těším se, kterým směrem se příběh bude odvíjet dál... Téhle možnosti se ale brzy dočkáte i vy - knížka vychází 20. srpna.


Ať už ve škole nebo v práci, každý si potřebuje něco zapisovat. U nás máme většinou rychlovazače, ale na některé předměty mám i sešity. Už se těším, až v příštím roce využiju i tenhle krásný zápisník od Volva. Ani se neptejte, kolik vypíšu tužek (když je zrovna nenosím v drdolu). Ani ty tedy nepřijdou na zmar!


Po první dvouhodinovce nás ve škole naštěstí vždycky čeká přestávka na svačinu a já s radostí sáhnu po lízátku od Chupa Chups. A když zrovna nemám co dělat, mohla bych si třeba prolistovat Volvo magazín - přece jen trvá přestávka dvacet minut! 


Protože jsem to já, jedna kniha mi na den prostě nestačí. Poslední dobou se ve škole už moc neučíme, takže si pro jistotu přibalím i Nikdyuš od Jessicy Townsend, abych se nenudila! Něktří tenhle příběh dokonce přirovnávají k Harrymu Potterovi - sice bývám s takovými srovnáními opratrná, ale na tuhle knížku se vážně těším. A nesmím zapomenout ani na záložku od Abysscandle, které prostě chcete sbírat. Každý měsíc jsou jiné a zatím se všechny moc povedly.


Protože mě teď už po škole nečeká mnoho úkolů, mohly bychom si třeba s kamarádkami zahrát hru Přines si svou knihu od Mindoku. Hry od této firmy mám taky vyzkoušené a můžu je jen doporučit. Tuhle můžete hrát s pomocí libovolné knihy a určitě se u ní zasmějete. V rámci časového limitu je potřeba najít větu, která by co nejlépe odpovídala zadání... a výherce může dostat třeba lízátka!


A večer samozřejmě musí přijít na řadu čaj a knížka. Často si u čtení zapaluji i vonné svíčky, třeba právě od Abbys...


No, tak vidíte. Přežít den bez sponzorů Humbooku a zároveň se nenudit je docela obtížný úkol. Vážně bych chtěla poděkovat všem sponzorům, kteří tuhle knižní akci pro mladé čtenáře podporují. Před pár lety tu ještě nic podobného nebylo a mě by opravdu mrzelo, kdyby Humbook zase zmizel. Takže prostě přetrpte ty unboxingy na instastories, protože sponzoři jsou zkrátka důležití.

Která věc z balíčku vás nejvíc zaujala a přáli byste si mít ji doma?
Marky

Komentáře

  1. Jako kdybych měla Mixit, sním to. Kdybych měla čaj, vypiju to. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je tak úžasné! Knihy, lízátka, čaje, Mix it... prostě všechno. Vážně závidím :) :D Užij si to :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.