Kvíz: Jaký druh draka jste?


Loni byl na Humbooku představen Martin Bečan se svými Kaziměsty - i letos se můžete těšit na debut jedné české autorky... Ale než vám ji prozradím, pojďte si vyzkoušet dračí kvíz!




Tak už vám to můžu prozradit. Českou autorkou, která letos v říjnu svůj debut představí na Humbooku, je Petra Machová. Vybrali jsme ji my ambasadoři festivalu v rámci projektu HumbookStart. Dostali jsme dvě ukázky a mohli jsme hlasovat o tom, kterou by měl Humbook v říjnu představit. Nakonec vyhrálo právě Dračí město, nádherně napsaný příběh o tom, jak velcí ještěři přežívají mezi lidmi v utajení. Knížku vydá nakladatelství Host a vy se na ni můžete těšit už 20. srpna! A autorka samozřejmě bude mít svůj vlastní panel na festivalu Humbook.

Svůj výsledek mi rozhodně dejte vědět do komentářů!
Já jsem jednoznačně vzdušný drak.
Chystáte se na Dračí město? Já na něj brzy napíšu recenzi!
Marky

Komentáře

  1. Super kvíz - a vzdušný drak na mě taky dost pasuje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super kvíz :) Ohnivý drak potěšil, jinak to nemohlo dopadnout :)

    OdpovědětVymazat
  3. No, nevím nevím, kde by se ve mně vzal ohnivý drak. Klikla jsem na jahodový dort, vodu, modrou barvu a knihy Ruty Sepetys. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě překvapuje, podle odpovědí to sedí spíš na vodního ;)

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.