Kreativní výzva #sedmdniprokleti | Úvod a soutěž















S Kristie jsme pro vás vymyslely speciální knižně-kreativní výzvu jako oslavu vydání knihy Temné a osamělé prokletí od Brigid Kemerrer. Své narozeniny titul slaví 22.4. a podle nás si zkrátka zaslouží pořádnou pozornost! Jak se můžete do projektu zapojit i vy a co můžete vyhrát?


Od pondělí 22. do neděle 28. dubna jsme na každý den vymyslely jedno zadání (viz obrázek). Toho se můžete zhostit formou příspěvku (fotky) na Instagramu nebo článku na blogu. My do toho samozřejmě půjdeme s vámi a každý den přidáme obojí. Povinností ovšem není přidávat každý den - pro účast v soutěži stačí jeden příspěvek na blogu či Instagramu, jehož odkaz nám pak zkopírujete do formuláře níže.

Výherce nebudeme losovat, ale vybírat podle originality, a to v rámci obou platforem! Autor(ka) nejoriginálnější fotky na Instagramu a autor(ka) nejzajímavějšího blogového článku vyhrají každý po balíčku s knihou Temné a osamělé prokletí a možná nějakými bonusy. A nezapomeňte, že hrajeme na kreativitu, takže si zadání můžete klidně vykládat volněji - jak se vám to hodí!


Zadání k jednotlivým dnům výzvy ↑

V rámci projektu se můžete těšit na zajímavé příspěvky a aktuality, které budeme sdílet na Instastories na obou našich profilech. Na Instagramu nezapomeňte na hashtag #sedmdniprokleti a budeme rády za každé sdílení projektu z vaší strany!


Soutěžní formulář (pečlivě si před vyplněním přečtěte instrukce!):



Budeme se těšit na vaše příspěvky! Půjdete do toho s námi aspoň jednou?
Marky (& Kristie)

Komentáře

  1. Rada by som sa zapojila do tejto súťaže, ale keďže knihu nepoznám tak by som asi ťažko vedela zodpovedať otázky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť otázky vůbec s knihou nesouvisí - vybrat si oblíbený retelling nebo zápornou postavu přece nezávisí na knize, kterou prostřednictvím výzvy chceme propagovat ;) Koukni na obrázek, každé zadání je tam vysvětlené.

      Vymazat

Okomentovat

Budu ráda za každý komentář, připomínku, nápad... Pokud byste mě chtěli kontaktovat osobně, můžete použít můj mail marky48dsp@gmail.com. Předem díky za jakoukoli odezvu.