Tuhle knihu potřebujete. | Na co slova nestačí

Tak už jsem se konečně dočkala! Od včerejška najdete na pultech knihkupectví knížku Na co slova nestačí od Brigid Kemmerer, kterou doporučuji celým svým srdcem. Dokonce tak moc, že moje doporučení najdete na zadní straně knihy.


V rámci HumbookTeamu vybíráme v průběhu roku vždy ty nejlepší z nejlepších Young Adult knih, které si podle nás zaslouží víc pozornosti. Za každým HumbookTipem stojí jedna členka týmu, no a já jsem se stala patronkou toho čtvrtého: knížky Na co slova nestačí.

No a proč  byste tuhle knížku neměli minout? Tohle moje doporučení najdete zezadu na obalu knihy:

„Realistický příběh o vztahu dvou mladých lidí, kteří se na první pohled neliší od jiných teenagerů… Až na to, že tady jde o víc: o rodinu, o důvěru, o naději. Tahle kniha mě několikrát rozplakala, ale přesto na ni nedám dopustit. Protože tak silný čtenářský zážitek jen tak něco nepřekoná.“

Pokud by vás o knize zajímalo cokoliv dalšího, pusťte si tuhle epizodu podcastu Knihovory, kde shrnuji i odpovědi na vaše nejčastější otázky. Anebo se klidně zeptejte v komentářích! Knížku si s kódem HUMBOOKTIP4 můžete na eshopu Albatrosmedia pořídit s 25% slevou a poštovným zdarma. Tak jděte do toho a rozhodně nebudete litovat.

Podcast si můžete poslechnout na: Spotify | Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor 

Díky, že jste si dnešní článek přečetli!
Marky

Komentáře